9,2
1.086 beoordelingen
Terug naar overzicht
04-Toyota-terreinwagens-voor-Nationale-Politie-hero.jpg

Toyota terreinwagens voor Nationale Politie

Kwaliteiten van terreinwagens en Toyota doorslaggevend

Toyota heeft een overeenkomst gesloten met de Nationale Politie voor de levering van nieuwe terreinwagens. De capaciteiten van de Toyota Hilux en Land Cruiser, de kwaliteit van de dienstverlening van de Nederlandse Toyota organisatie en de prijs waren doorslaggevend. De Nationale Politie stelt hoge eisen aan de terreinvaardigheid van zijn 4x4-auto’s en aan de dienstverlening van de leverancier hiervan. Toyota kwam na een uitgebreide beoordeling als beste uit de bus.

Zware tests

Het gunningscriterium ‘voertuigtests’ woog voor de Nationale Politie het zwaarst. Daarbij gaat het om tests op de openbare weg (met en zonder trailer), in heidegebied, over bospaden (met paardentrailer), in de duinen, door mul zand en op het strand (met en zonder boottrailer). Behalve op de terreinvaardigheid en trekcapaciteiten werden de Toyota Hilux en Land Cruiser ook beoordeeld op het gebied van ergonomie en manoeuvreerbaarheid (met trailer). Toyota importeur Louwman & Parqui, is supertrots dat de Nationale Politie voor de Hilux en de Land Cruiser heeft gekozen en kijkt uit naar een geweldige samenwerking.

1140-Zware-tests.jpg
Turnkey geleverd

Voor de inzet van politievoertuigen in kust- en natuurgebieden met onverhard terrein vertrouwt de Nationale Politie voortaan op de Toyota Hilux Dubbele Cabine 2.4 D-4D 4WD Professional en de Toyota Land Cruiser 2.8 D-4D Professional. Beide terreinwagens worden door Toyota turnkey geleverd. Dat wil zeggen: kant-en-klaar, inclusief bestickering, modificaties, specifieke inrichting en in- en opbouw van politieapparatuur.

01-Toyota-terreinwagens-voor-Nationale-Politie-1140-Turnkey.jpg
Ook Rijkswaterstaat, Brandweer en Reddingsbrigade Nederland rijden Toyota

Vanwege de beproefde dienstverlening van de Toyota organisatie en de indrukwekkende capaciteiten, inzetbaarheid en betrouwbaarheid van de Toyota Hilux en Land Cruiser kozen Rijkswaterstaat, de Brandweer en Reddingsbrigade Nederland eerder ook al voor de terreinwagens van Toyota.

Meer info over de Hilux Meer info over de Land Cruiser Inschrijven Toyota nieuwsbrief