9,2
978 beoordelingen
toyota-bz4x-2021-header-1140x380.jpg

Nieuwe bZ4X

Batterij elektrisch

De genoemde waarden zijn de hoogste of laagste voor de beschikbare motoren en niet noodzakelijkerwijs representatief voor een specifieke combinatie of uitvoering. Het brandstofverbruik en de CO2 emissies worden berekend op basis van een gecombineerde cyclus, conform algemeen geldende wetgeving.

De nieuwe bZ4X is verkrijgbaar vanaf € 50.995,- of vanaf € 272,-* bijtelling per maand

De batterij-elektrische Toyota bZ4X is innovatief, efficiënt en heeft een dynamisch en stijlvol SUV-design. Hij is bovendien robuust en met zijn uitstekende vierwielaandrijving en grote actieradius brengt de Toyota bZ4X u overal naartoe. Geniet van een nieuwe rijbeleving met deze innovatieve elektrische SUV.

Vraag brochure aan Houd mij op de hoogte
toyota-bz4x-2021-intro.jpg
toyota-bz4x-2021-alternate-01.jpg
Uitzonderlijke prestaties

Geniet van uitzonderlijke prestaties zonder emissie. De Toyota bZ4X heeft een responsieve besturing en biedt op ieder moment acceleratie en koppel. In combinatie met de vierwielaandrijving zorgt dat voor een optimale rijbeleving.

Klaar voor iedere reis

AWD XMODE zorgt voor betere prestaties en extra veiligheid op iedere ondergrond. Wat het avontuur ook is en wat de weersomstandigheden ook zijn, de Toyota bZ4X is er klaar voor.

toyota-bz4x-2021-alternate-02.jpg
toyota-bz4x-2021-alternate-03.jpg
Geweldige batterijprestaties

Dankzij de meer dan 25 jaar lange ervaring van Toyota met batterijtechnologie, heeft de Toyota bZ4X een actieradius van meer dan 450 km op een volle lading. Met de geïntegreerde zonnepanelen op het dak komt hij nog verder.

Nog even wachten dus en de nieuwe Toyota bZ4X is in Nederland. En u kunt 'm nu al reserveren zodat u straks als een van de eersten in de nieuwe bZ4X rijdt.

Nu reserveren Ontdek meer over de bZ4X op Toyota.nl