9,2
1.084 beoordelingen
toyota almere ons bedrijf 1140.jpg

Ons bedrijf

Topklasse in service

Wij doen al meer dan 30 jaar ons best om klanten met een voldaan gevoel hun weg te laten vervolgen. We zijn er dan ook trots op dat klanten ons beoordelen met een 9,2 gemiddeld. Toch streeft ons team iedere dag naar een 10. Dat doen we door de juiste vakmensen op de juiste taken te zetten. Daarmee beloven we dat u voor alles omtrent Toyota bij ons aan het juiste adres bent. Niet alleen als u op zoek bent naar een nieuwe auto, maar ook als uw Toyota toe is aan de APK of een onderhoudsbeurt. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Dat beloven we.

Divers (20).jpg
Ruim aanbod in de showroom

In onze showroom wordt u met een warm hart welkom geheten in de wereld van Toyota. Bij ons kunt u de nieuwste modellen op uw gemak bezichtigen. Altijd nieuwsgierig geweest hoe zo'n C-HR er aan de binnenkant uitziet? Neem gerust plaats achter het stuur! Maar écht 'proeven' doet u natuurlijk pas tijdens een proefrit. Dat valt dan ook zeker te regelen. En mocht u even stil willen staan bij de geweldige ervaring die u heeft gehad, dan kunt u plaatsnemen in onze rustgevende lounge. Daar kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, helemaal gratis. Kom onze showroom een keer bezoeken en bevind onze gastvrijheid zelf!

TOYOTA (69).jpg
Voor iedere klant de tijd

Wie uitkijkt naar een nieuwe auto heeft veel vragen. Daarom hebben wij een gepassioneerd team klaarstaan dat u graag te woord staat met objectieve informatie. Misschien twijfelt u nog welke Toyota het beste bij u past. Of wellicht is uw oog al op een specifiek model gevallen, alleen bent u er nog niet uit welke accessoires u aan uw droomauto toe wilt voegen. Stel onze verkoopadviseurs ervan op de hoogte, dan helpen zij u met het maken van een weloverwogen keuze. Verwacht geen opdringerig gedoe, maar een welgemeend advies dat het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen. Samen helpen we u op weg.

TOYOTA (16).jpg
Occasions als nieuw

Niet alleen hebben wij de nieuwste Toyota's in onze showroom staan, ook beschikken we over een indrukwekkend occasionaanbod met BOVAG garantie. Daar hebben we onze hele bovenverdieping en een speciaal occasionplein aan geweid. Uiteraard staat ons team klaar om al uw vragen te beantwoorden over deze wagens met een verleden. Bent u sceptisch over de betrouwbaarheid van occasions? Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken. Zoals eerder genoemd zijn al onze occasions voorzien van BOVAG garantie. En vanzelfsprekend behoort het maken van een proefrit altijd tot uw mogelijkheden. Kom gerust langs om ons aanbod te bekijken en te 'proeven'.

Toyota RAV4 (44) rav .jpg

Occasions

Onderstaand vindt u een kleine greep uit ons totale occasionaanbod! Zoals u van Toyota mag verwachten zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

 • Tot 10 jaar
  garantie

 • Volledige
  onderhoudsbeurt

 • Hybride
  Zekerheid Controle

 • 14 dagen
  omruilgarantie