Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

787 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Onderhoud en reparaties worden altijd correct uitgevoerd. Onverwachte reparaties worden altijd voorgelegd en na goedkeuring pas ter hand worden genomen.

Peter Veltheer (Almere)
04-12-2019

Adequaat en bijzonder vriendelijk geholpen.

T. Hopman (Almere)
27-11-2019

Zeer vakbekwaam en servicegericht

Loek Tielemans (Almere)
22-11-2019

De service bij Zonneveld Almere BV is prima, maar er zijn een paar aspecten, die ik gewend was bij een andere Toyota garage. Ik heb hen hierop gewezen. De receptionist(e) heeft aangegeven, dat Zonneveld deze service niet biedt en in de toekomst waarschijnlijk ook niet zal bieden. Vandaar geen 10, maar een 8.

Jan Lahuis (Thans verhuisd naar Hattem)
22-11-2019

Klantvriendelijk!

Evelien Poelstra (Blaricum)
22-11-2019

De afgesproken datum en tijd was in orde receptie was vriendelijk. Werkplaats kan ik niet beoordelenNeem aan dat ze alles goed doen. Tot nu toe geen klachten

N Sammels (Almere)
19-11-2019

Prima service klant vriendelijk

Nora Schagen (Blaricum)
19-11-2019

De derde keer dat we samen een goede afspraken hebben gemaakt: jaarlijkse beurt, leen fiets ter beschikking, keurig op tijd had ik de auto weer terug. Chapeau!

Joop Bisschop (Almere)
19-11-2019

Zeer tevreden. Vriendelijke mensen en behulpzaam. Nemen de tijd om je goed te helpen.

C.J. Wilcke (Almere)
19-11-2019

Prima service en aardig personeel. Al jaren een vaste trouwe Toyota klant.

Henry Rop (Almere )
05-11-2019

In dit filiaal kom ik al jaren en zelfs na mijn verhuizing naar Amsterdam ben ik daar weer naar toe terug gegaan. Dit allemaal vanwege het feit dat al het personeel aan de balie altijd vriendelijk en behulpzaam is dit geld ook voor het werkplaats personeel. Ik kom hier met plezier en het het ritje vanuit Amsterdam er dan ook graag voor over.

Dhr A. Berger (Amsterdam)
05-11-2019

Prima garage en personeel.

Dhr. Tange (Almere)
05-11-2019

We zijn al jaren klant bij Toyota Zonneveld en zien daar steeds ongeveer dezelfde medewerkers en dat zegt ons genoeg! Wij tevreden en zeer waarschijnlijk ook de mensen die daar werken.

Guda van Rijn (ALmere)
29-10-2019

Het zou fijn zijn als de navigatie wordt aangepast voor actieve gebruikers (mooi zou het zijn als er een optie bij komt met Apple Car Play ). Ik ervaar het als erg hinderlijk dat er veel betaald moet worden voor een update. Het zou net als een onderhoudsbeurt bij de prijs in moeten zitten, net als de olie of ruitensproeiervloeistof!! Haal jullie voordeel hier uit, de concu-collega’s maken hier al gebruik van om aan deze service te voldoen.

Mevr. S. Bendijk (Flevoland )
29-10-2019

Sinds 2013 rijd ik Toyota, gekocht bij Zonneveld Almere. Zowel voor wat betreft de aankopen als de service en het onderhoud ben ik zeer tevreden.

M. Willemsen (Almere)
23-10-2019

wij bepalen zelf wanneer de auto komt voor een onderhoudsbeurt en niet de beller.op internet hebben wij zelf gekeken wat de kosten zijn.

djemmy lapre (almere)
23-10-2019

Vlotte, correcte, deskundige en vriendelijke behandeling en afwikkeling van onderhoud en bandenwissel.

R. Van der Hoeven
23-10-2019

Goede service, prima personeel

J.H Zimmerman (Almere)
23-10-2019

We waren tot nu toe tevreden, maar onze recente, erg slechte ervaring met de Toyota Pechhulp en het feit dat Zonneveld ons hierin niet te hulp schoot, hoewel ze wisten dat we ons in een gevaarlijke situatie bevonden en dat De Pechhulp het volledig liet afweten, vonden we erg teleurstellend. Temeer omdat we zeer waarschijnlijk in die situatie beland waren omdat we kwalitatief slechte banden hadden, terwijl ons zowel door Zonneveld als door van Ekris in Maarssen herhaaldelijk verzekerd was dat het bonkende geluid dat de banden voortbrachten, alleen maar met de draaicirkel van de Yaris te maken had. Het lag absoluut niet aan de banden, is ons gezegd. Wel wat wonderlijk dat de nieuwe banden geen bonkend geluid maken...

T.Vermeulen (Almere)
22-10-2019

Al meer dan 20 jaar trouw klant en Zonneveld verstaat als dealer zn vak! Correct en eerlijk, goede communicatie en altijd beschikbaar.

Fam Hoebe (Almere)
22-10-2019

Uitstekende service. Kundige mensen zowel in de werkplaats als aan de receptie.

Rob de Vries (Almere)
18-10-2019

onverwachte reparatie prima opgelost, ruim binnen de vooraf opgegeven prijs en gratis leenauto

m. beekvelt (almere)
16-10-2019

Het bedrijf ziet er keurig uit en is schoon en je kan wachten tot de auto klaar is onder het genot van een kopje koffie

Dhr. H.Rootlieb (Almere)
09-10-2019

Een betrouwbaar bedrijf waar een vriendelijke sfeer is, wanneer men in de show-room binnenkomt is alles rustig en men wordt direct te woord gestaan door het balie-personeel. Kortom ik kom er graag.

Mevr Foksea Cornelia Terol-Jansen (Almere)
09-10-2019

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf zoals receptie ,garage en ontvangst.bij een 10 jaar oude Prius die functioneert als een nieuwe.

de hr F. van Alphen (Almere)
09-10-2019

Kundig, goede prijs, hulpvaardig, vriendelijk, duidelijk

Herman P.C.E. Kuipers (Almere)
03-10-2019

Er zijn immers altijd verbeteringen mogelijk.

Fred Kamphuis (Almere)
03-10-2019

Prettig bedrijf met vakkundig en behulpzaam personeel.

H. Ploeger (Almere)
03-10-2019

Persoonlijke aandacht. Punctueel in afspraken.

Monique Majoor (Almere)
03-10-2019

Prettige ontvangst bij receptie. Eventuele vragen worden direct beantwoord. Plezierige, van redelijke lectuur en koffie/thee voorziene wachtruimte.

Mevr Anneliese Verhulst (Utrecht)
26-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.