9,2
1.084 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

1.084 beoordelingen

Filter

L. D
13-06-2024

Uitstekende service Zeer tevreden over de service en afhandeling en een grandioze ontvangst toen de auto werd uitgereikt.

N. Bos
13-06-2024

P. E
06-06-2024

goede service en advies Zeer netjes mooie garage. Service en advies waren uitstekend

M. V. Zanten
23-05-2024

Goede service Wij zijn erg happy met dit bedrijf en de medewerkers

S. K
17-05-2024

het was de jaarlijkse onderhoudsbeurt voor de auto. Er was netjes aangeven dat ik erop kon wachten. uiteindelijk was het korter dan gepland.

Toyota eigenaar
02-05-2024

Toyota Zonneveld top Ik kom al heel veel jaren bij Zonneveld. Erg fijne garage en altijd erg veel service.

S.J. N
02-05-2024

Toyota eigenaar
28-04-2024

Op prettige wijze geholpen door de verkoper Prima geholpen

E. H
26-04-2024

Service zoals het hoort. Bij de winterwielwisseling kwam Zonneveld erachter dat de Toyota dealer Zeist één winterband in de verkeerde rijrichting had gemonteerd. Dat vind ik zeer opmerkzaam. Zeist had bij een controle van gezoem van de winterbanden niets kunnen constateren. Ik ben blij met Zonneveld!

J.L. E
18-04-2024

Goede service Ik voel mij altijd welkom door de vriendelijke ontvangst bij binnenkomst. Ik krijg uitleg van de werkzaamheden die verricht zijn en de te verwachtte reparaties op korte termijn.

Toyota eigenaar
09-04-2024

R. M
09-04-2024

Goede, nette service Prima service, netjes te woord gestaan. Vlotte afspraken. Auto netjes terug gekregen ( inclusief een zoete traktatie)

G.A. B
06-03-2024

Uitstekende service. Vriendelijke ontvangst en prima koffie (met biscuitje)

J.van Teijlingen
15-02-2024

Goede service en vriendelijk verkopers en balie medewerkers

J. V
15-02-2024

Súper ervaring Fijn geholpen en geadviseerd. Ik zou zelf iets meer uitleg willen over het hybride systeem. Maar ik weet ook dat ik altijd vragen mag stellen bij Zonneveld.

N.M. V putten
15-02-2024

Goede service Onderhoud volgens afspraak. Goede uitleg over de beurt. Vriendelijke mensen

Jaap
14-02-2024

Prima dealer Mensen zijn altijd vriendelijk, zeer goede service bij onderhoud, aanrader voor iedereen die een auto zoekt

Toyota eigenaar
13-02-2024

GA ZO DOOR Uiterst tevreden over personeel Zonneveld Almere afdeling verkoop vriendelijk en goede info en ook na aankoop hulp en advies

C.J. K
08-02-2024

Goed bedrijf. Ik kom er al jaren en heb nog nooit iets meegemaakt waar ik niet zo tevreden over ben

M.L. V
01-02-2024

M V
31-01-2024

Goede service Zeer tevreden met de service ,wordt altijd vriendelijk ontvangen en staan altijd klaar als je vragen hebt of iets niet begrijpt

Toyota eigenaar
30-01-2024

Gewoon een fijne, eerlijke garage Goede service, altijd een luisterend oor. Gastvrijheid staat ook hoog in het vaandel

Mirjam Docter
30-01-2024

Goede service Al een aantal jaren Toyota rijder maar altijd topservice gehad.afspraak herinnering kosten helder vriendelijke medewerkers

T.A S
30-01-2024

Gastvrije super service Gastvrij, deskundig, super service

E.C. B
26-01-2024

Grandioos Alles is perfect

R. D
18-01-2024

Toyota Owner
18-01-2024

Onderhoud en APK Het onderhoud en APK volgens afspraak prima uitgevoerd. Tevens op aangeven / advies van de service balie ook Airco onderhoud uit laten voeren

J.H. E
18-01-2024

Goede service Bij Toyota zonneveld werken vriendelijke mensen. Ze denken actief mee en doen hun best om je een mooie ervaring te geven.

Y. B
13-01-2024

Prima service,compleet volgens afspraak In overleg eea geregeld. Aangepaste onderhoudsbeurt ivm gereden kilometers. Keurig op de afgesproken tijd begonnen met de beurt en binnen de afgesproken tijd ook klaar. Ook vanuit de verkoper interesse of de auto voldoet aan verwachtingen. Kortom een fijn en plezierig bedrijf.

Toyota eigenaar
12-01-2024