Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

819 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prima bedrijf, vriendelijk en erg klantgericht.

Margot van Hemert (Almere)
26-03-2020

Ik word altijd snel en goed geholpen. Service- en klantgericht. De kosten voor onderhoudsbeurt vind ik wel erg hoog.

E. (Almere)
26-03-2020

Fijn geholpen.

N.e.bvan Bogerijen (Almere)
25-03-2020

Keurige afhandeling van het onderhoud. Vriendelijk personeel en op de bon werd netjes uitgelegd welke werkzaamheden er zijn verricht.

Hr vd Roest (Almere)
19-03-2020

Service en vriendelijkheid staat bij de firma op een hoog niveau. De persoonlijke benadering ervaar ik als prettig.

T.munnikes (Almere)
16-03-2020

Klantvriendelijk en goede service.

R.v.Poelgeest
16-03-2020

Zeer goede service.

Dhr N.Stegemqn (Almere)
13-03-2020

We zijn vriendelijk geholpen.

Familie Kremer (Almere)
12-03-2020

Zeer prachtige en heldere showroom. Attente medewerkers.

Ferry Gijswijt (Almere)
05-03-2020

Wij hebben een goede service ondervonden zonder gekke complicaties en moeilijkheden. Tevens worden zaken als een boutje aandraaien niet meegerekend in de factuur. Het hitteschild van onze auto zat namelijk los. Wij blijven in ieder geval voorlopig bij Toyota onze rijmiddelen aanschaffen/onderhouden.

Kelvin de Bruijn (Almere)
28-02-2020

Ik rijd 20 jaar Toyota Yaris. Zowel als auto als in het onderhoud ruimschoots waar voor mijn geld gekregen. Ik heb altijd zorgeloos en zonder enige storing met deze auto's kunnen rijden. Ik vind Zonneveld eerlijk, kundig en betrouwbaar. Ik ga altijd met plezier naar deze garage toe. Kijk. voor niets gaat de zon op.

J.A.M. Hol (Almere)
28-02-2020

Zonnenveld Almere employees are very friendly, they speak english which is a plus for an expat like myself (and was the reason why I bought my first car in the Netherlands in here).The service always follow the price given in the quotation, it's easy to schedule a day and hour to perform the service and it's always done on time and with top-notch quality.If I have to wait a bit inside the dealership, they always allow me to check on the cars on the showroom, allowing me to open doors, sit on the cars, and for a car guy like myself, this is a wonderful experience.

Felipe Bueno Barbosa (Almere)
28-02-2020

Ik word bij Toyota Zonneveld altijd snel en goed geholpen. Bij kleine probleempjes kan ik meteen langs komen en hoeft er niet eerst een afspraak gemaakt te worden.

Dhr. M. Schuts (Almere)
28-02-2020

Ik kom daar al jaren en tot volle tevredenheid zowel showroom als monteurs

Nico Nagtegaal (Almere)
28-02-2020

Bij problemen die geen uitstel vragen kun je direct langs komen en wordt het verholpen. (Accu, defecte koplamp)

F.J. van der Wal (Almere)
26-02-2020

Zeer kundig, klantvriendelijk, geweldige service

W. Jansen (Amersfoort)
26-02-2020

Alles naar wens, ik geef nooit een 10.

Ton Kuijper (Almere)
21-02-2020

Prettige ontvangst, goede wachtruimte met koffie- en theevoorziening, goede uitleg en betrouwbaarheid op het punt van de uitgevoerde werkzaamheden.

Dhr. L.Couvreur
21-02-2020

Uitstekende ervaringen met dit bedrijf.

Maarten Dijkshoorn (Almere)
12-02-2020

Prettige behandeling, en een goede service.

Hr. Schuts (Almere)
05-02-2020

Correcte prijsopgave en dito uitleg mbt uitgevoerde werkzaamheden

M. Kuiper (Almere)
05-02-2020

Altijd goede service en de gebreken worden correct herteld. Nooit terug hoeven melden

Jaap de Haan (Almere)
29-01-2020

Daar je als klant soms niet correct behandeld !

K.C.A. Weeling (Almere)
22-01-2020

Verkoper is vriendelijk, geeft goed advies en denkt met de klant mee.

Emily (Almere)
22-01-2020

Grandioze garage super personeel behulpzaam prettig in de omgang met mensen. En goede service waarbij niets te veel is

R.Draaisma (Almere)
15-01-2020

Sinds 1962 heb ik in nogal wat auto’s gereden van uiteenlopende merken, onder meer Fiat 500, Fiat 850, Volkswagen Kever, Honda Jazz, Opel Ascona, Nissan Bluebird, Renault 8, Ford Taunus, Toyota Prius, en momenteel Toyota CHR. Derhalve heb ik ook te maken gehad met verschillende dealers. Toyota Zonneveld is met voorsprong de beste in het rijtje.

Henk Zorn (Almere)
15-01-2020

Op een zeer vriendelijke wijze te woord gestaan, vakbekwame mensen die goed luisteren en goed verwoorden welke eisen ik wenste aan een auto. Duidelijke uitleg over de aankoop en onderhoud, en een belevenis op de dag van afgifte, had nog nooit een nieuwe auto op deze wijze in ontvangst mogen nemen. Proficiat Toyota, jullie hebben er een tevreden klant bij.

Piet Kramer (Almere)
15-01-2020

Prima dealer! Deskundig en vriendelijk.

Martin van der Laan (Almere)
02-01-2020

Vind het een prima dealer en daar is mijn auto ook gekocht dus ga ik liever naar een merkdealer die auto ook kent.

Jan Philipoom (Almere)
02-01-2020

De verkoopmedewerker en administratief medewerker hebben mij top geholpen. Personeel achter de receptie mag wel iets losser. Vond het tegenvallen dat de auto niet met volle tank werd geleverd.

Danny
02-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.