9,2
1.010 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

1.010 beoordelingen

Filter

Betrouwbare garage ik ben erg tevreden over deze garage, waar je altijd vriendelijk wordt ontvangen.

P.M. Hoogendoorn
27-01-2023

Duidelijke uitleg van de auto, voorraad auto's, dus snelle levering en snel op weg, goede informatie, presentatie van alle mogelijkheden (koop, private lease, financiering), Zeer tevreden over het aankoop proces, uitgebreide uitleg van alle mogelijkheden van aankoop, voorraad auto's dus snelle levering.

Toyota eigenaar
21-01-2023

Goede service uitstekende ervaring. Heel tevreden met de service en de vriendelijk van de dealer.

Toyota eigenaar
20-01-2023

goede service vakkundig en vriendelijk

Toyota eigenaar
17-01-2023

Zeer goede dealer! Ik ben al ruim 20 jaar klant van Toyota Zonneveld in Almere. Het begon met een tweedehands Yaris Verso, daar heb ik meer dan 8 jaar mee gereden. Vervolgens een nieuwe Auris Hybride. En na 10 jaar ingeruild voor de nieuwste Yaris Hybride. Sinds de Auris Hybride altijd onderhoud laten doen door Toyota Zonneveld.

Arnold
13-01-2023

Vriendelijk, eerlijk, goede service. In al dei jaren prima behandeld, nette, vriendelijke mensen, goede service.

K. V
07-01-2023

Fijn bedrijf met aandacht voor de koper Het verkoopproces ging fijn. We kregen een goed inruilbedrag voor de eigen auto. Ze deden hun best tot snelle aflevering te komen. De uitleg over alle functionaliteiten was super. Ook bij vragen na de koop stonden ze gelijk voor ons klaar.

J. R
06-01-2023

Toyota eigenaar
25-12-2022

Tevreden Sinds eind november rijden wij in Toyota Corolla Cross hybrid. WIj zijn heel tevreden zowel over de auto als over dealer Zonneveld Almere. Heel vriendelijk en bij vragen kun je altijd terecht en nemen ze de tijd om uitleg te geven, niets is teveel.

H.W. E
25-12-2022

Prima service Alle afspraken m.b.t. het onderhoud en apk-keuring zijn nauwkeurig uitgevoerd.

P. Veltheer
22-12-2022

betere dealer, Ben tevreden met de geplande afspraak werkzaamheden naar alle tevredenheid uitgelegd wat goed dealerschap moet zijn. Was zeer ontevreden met behandeling bij Louman Noordwijk,gemaakte afspraken werden niet nagekomen alleen na aandringen werden dingen opgepakt.Bij deze dealer nog geen vervelende dingen meegemaakt.

R. Cornelissen
20-12-2022

Fijne ervaring Heerlijk om eens bij een bedrijf te komen die je fijn zelf laat kijken, voelen en passen. Prettige medewerkers met veel kennis en zeer hulpvaardig. Kortom TOP ERVARING!

F.B.J. Vos
15-12-2022

zeer goede service Wij zijn al jaren een zeer tevreden klant van Toyota Zonneveld Almere

N. N
25-11-2022

B.H. K
24-11-2022

Toyota en Zonneveld , Beide zijn absolute toppers , zowel in kwaliteit als in service. De klantvriendelijkheid in de showroom en de vakmanschap van de garage zijn hier volop aanwezig. Zeer vertrouwenwekkend.

G.J. H
11-11-2022

Zeer tevreden?? Wij zijn ZEER TEVREDEN over de SERVICE van het dealerschap Toyota Zonneveld. Het is een mooi en bijzonder TEAM????

R. & G.
11-11-2022

Zeer goede service Wij zijn zeer tevreden, goede service de dame achter de servicebalie en verkoper Sjourd zijn zeer fijne mensen.

Toyota eigenaar
10-11-2022

De Yaris Cross verkoopt zich zelf !!! Zeer vriendelijke en zakelijke contact

R. Nic. Ponder
04-11-2022

Nieuwe Toyota Aygo First X Super Auto

A. v Straten
28-10-2022

P.J F
27-10-2022

Top Service en vriendelijke medewerkers Vriendelijk en deskundig personeel van receptie tot werkplaats

J.K
27-10-2022

altijd goede service vriendelijk personeel kom hier al jaren en altijd goed geholpen volgende auto ook weer hier kopen top ????

Toyota eigenaar
25-10-2022

Hcr hybride Ik ben erg tevreden met onze toyota. Rijd heerlijk en ligt goed op de weg. Het is ook een mooi model en rijd zuinig.

R.M. Bastiani
21-10-2022

Goede service ik ben tevreden met service en met dealers

C.J.A
11-10-2022

Toyota eigenaar
06-10-2022

Toyota C-HR Zeer tevreden over de aanschaf. Prettig en vakkundig personeel. Werd goed geluisterd naar mijn wensen.

Toyota eigenaar
30-09-2022

Stomme antwoorden Stomme commentaren van een niet sociale receptionist op normale gestelde vragen. Zeer teleurstellende ervaring als je al meer dan 15 jaar klant bent. Jammer maar de ergenis niet waard, gauw een andere dealer zoeken met weldenkende mensen. Daaag zonneveld

J.P. Portanger
15-09-2022

Goede service Ik ben tevreden met hoe ik ben geholpen door de medewerker. Personeel was vriendelijk en duidelijk. Super blij met mijn auto!

Khatereh
13-09-2022

Vriendelijke verkopers die de tijd nemen Aanschaf van de auto is prima verlopen. Niet opdringerig wel vriendelijk. De receptioniste is helemaal top!

K. G
04-08-2022

goede service en duidelijke uitleg gehad over de werkzaamheden. Ben erg tevreden over de viendelijkheid van der receptionist

J. V
29-07-2022