9,2
985 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

985 beoordelingen

Filter

Toyota C-HR Zeer tevreden over de aanschaf. Prettig en vakkundig personeel. Werd goed geluisterd naar mijn wensen.

Toyota eigenaar
30-09-2022

Stomme antwoorden Stomme commentaren van een niet sociale receptionist op normale gestelde vragen. Zeer teleurstellende ervaring als je al meer dan 15 jaar klant bent. Jammer maar de ergenis niet waard, gauw een andere dealer zoeken met weldenkende mensen. Daaag zonneveld

J.P. Portanger
15-09-2022

Goede service Ik ben tevreden met hoe ik ben geholpen door de medewerker. Personeel was vriendelijk en duidelijk. Super blij met mijn auto!

Khatereh
13-09-2022

Vriendelijke verkopers die de tijd nemen Aanschaf van de auto is prima verlopen. Niet opdringerig wel vriendelijk. De receptioniste is helemaal top!

K. G
04-08-2022

goede service en duidelijke uitleg gehad over de werkzaamheden. Ben erg tevreden over de viendelijkheid van der receptionist

J. V
29-07-2022

service erg tevreden

Toyota eigenaar
23-07-2022

De vriendelijkheid en correcte behandeling die je krijgt . De service die je krijgt want niks is teveel want ze staan altijd voor je klaar !

K.C.A. WEELING
24-06-2022

Raad iedereen toyota zonnenveld aan!!! Alles is gewoon super geregeld de mensen die daar werken zijn super lief. Ook als er iets met je auto is zijn ze duidelijk daar over. Gewoon top service!!!

M.V. C
05-06-2022

goede service en vriendelijkheid Goed is Goed in de ruimste zin van het woord

J. Anneveldt
03-06-2022

Vertrouwen De hoge maten van betrouwbaarheid is naast de prima service de belangrijkste reden waarom ik deze TOYOTA dealer zo zeer waardeer.

Toyota eigenaar
02-06-2022

Garage Zonneveld is een fantastisch bedrijf Vriendelijk, bekwaam

Toyota eigenaar
01-06-2022

Goede service en goed geleid personeel Ik ben erg tevreden over deze dealer, het personeel is vriendelijk en zeer goed in het onderhouden van mij Toyota CHR. Tevens hebben ze uitstekende en zeer lekkere koffie. Een leen auto was geen probleem, kan ik een grotere krijgen, ook dat was geen probleem! Afijn, zeer fijne ervaringen gehad bij deze dealer!

Coen Rebel
06-05-2022

Erg jammer, geen service Nieuwe auto gekocht. Update van de navigatie inclusief voor 3 jaar. In Corina tijd veel minder gereden waardoor de auto pas in april voor de grote beurt ging in. Gevraagd of de update meegenomen kon worden maar helaas. Aangezien de auto afgelopen eind november 3 jaar was werd er niet meer ge-update. De garage is bijzonder pro aktief om de klant te vertellen dat deze een afspraak voor een beurt moet maken, maar een mailtje voor een update die in de aankoop van de auto zat kan er niet af. Erg jammer en geen service.

Toyota eigenaar
21-04-2022

Fijne dealer Bekwaam personeel altijd vriendelijk onthaald

T.A S
15-04-2022

Goede service Balie personeel is vriendelijk

A.T.D. vd Roest
22-03-2022

Prettig contact en goede service Heel tevreden met de koop, aflevering en het oplossen van wat restpuntjes.

Toyota eigenaar
17-03-2022

Fijne autogarage! Ik ben zeer tevreden met deze autogarage. Je wordt altijd goed geholpen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Mvr. Bakker
08-03-2022

Er werd een motorreiniger aanbevolen terwijl dit niet i de app stond . Nu weet ik toevallig wat e10 doet dus neem dit mee in de onderhoysprijzen

Toyota eigenaar
24-02-2022

Top bedrijf. Echt een aanrader waar klant nog steeds centraal staat.

D. V
16-02-2022

Gedegen service bij een goede dealer Een bakje chocola met een koekje en rustig wachten met een krantje erbij. Wat wil je nog meer. Geen gezeur over de kosten want dat weet je van tevoren. De wagen Prius is zo degelijk dat je niet kijkt naar andere wagens. Misschien dat in de toekomst een wagen op electriciteit te overwegen is maar dat is iets waar nogal wat vragen aan verbonden is.

Toyota eigenaar
05-02-2022

Goed en klantvriendelijk behandeld. Bij deze Toyota dealer ben ik en mijn auto goed en klantvriendelijk behandeld.

J.H. E
20-01-2022

Na bijna 20 jaar in onze oude Toyota Corolla met 575000 kilometer uiteindelijk weer gekozen voor een Corolla. Tijdens aankoop en daarna van onze vorige Toyota Corolla altijd correct en netjes geholpen. We hebben lang getwijfeld tussen Toyota Yaris Cross of een ander model maar hebben uiteindelijk met goed gevoel gekozen voor de Toyoto Corolla Touring Sport GR Sport. Een heerlijke auto met fantastische wegligging en, als je er de tijd voor neemt om het hybridesysteem optimaal te leren kennen en gebruiken, een gunstig benzineverbruik. We hebben bij schrijven deze recensie al weer ruim 4000 km ( in 6 weken ) gereden en gebruik staat NU op gemiddeld 4,5 liter per 100 km. Kortom, we zijn tevreden Toyota rijders en verwachten moeiteloos weer 500.000 km te rijden!

William Bond
21-12-2021

Slechte emailservice Na een onderhoudsbeurt had ik 2 vragen gesteld via email. Ook na een herhaald verzoek om een antwoord kreeg ik geen enkele reactie. Ook bij het bezoeken van de dealer kreeg ik geen verklaring waarom er niet gereageerd was en kreeg ik geen volledig antwoord op mijn vragen

A.G. K
10-12-2021

service Ik ben tevreden met de service en het personeel zijn altijd vriendelijk en behulpzaam

Cor
01-12-2021

Toyota en Zonneveld , Beide zijn absolute toppers , zowel in kwaliteit als in service. De kwaliteit van Toyota is bekend maar de kwaliteit en de service van Zonneveld is daar absoluut gelijk aan.

G.J. Harberts.
12-11-2021

Prettig ontvangst, tevreden met de service.

H.C. V
05-10-2021

Een prima service en goede verkopers die de klant goed informeren.

T. M
29-09-2021

Toyota eigenaar
16-09-2021

Zeer aan te bevelen. Fijne dealer. een aanbeveling. mooie zaak, goeie bekwame mensen.

J.H. B
16-09-2021

Top service! Ben zeer tevreden met ons Toyota. Rijdt lekker en wordt goed onderhouden.

Toyota eigenaar
14-09-2021