9,2
924 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

924 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Betrouwbaarheid en bereidwilligheid tot meedenken over zaken, goede service.

Jw de Valk (Almere)
14-04-2021

Het is een prima garage, met goede medewerkers. Handelingen worden besproken en prijs is bekend.

Paul (Almere)
14-04-2021

De ontmoetingen met de medewerkers van Zonneveld, zowel bij de receptie als de verkopers hebben wij als positief en prettig ervaren.

Charles Schreurs (Almere)
12-04-2021

Zeer goede, betrouwbare garage met vriendelijk personeel en kennis van zaken.

J. Groenwold
09-04-2021

Servicegericht en prijs-kwaliteit is oké.

Ingeborg van der Drift (Almere)
07-04-2021

De omgang en service zijn ronduit prima.

I. Visser (Almere)
07-04-2021

Toyota Zonneveld is een zeer goed, klantvriendelijk bedrijf dat een persoonlijke band met ons als klant heeft en dat is heel prettig. Je wordt altijd correct geholpen. En de koffie staat klaar!

Guda van Rijn (Almere)
07-04-2021

ik ben al ruim 30 jaar tevreden klant van Toyota Zonneveld. Goed bedrijf, vriendelijk doch zakelijk personeel. Prima bedrijf.

R.Visser (Almere)
07-04-2021

Al jaren klant hier en ik ben zo tevreden dat ik ook niet meer overstap.

Margot van Hemert (Almere)
25-03-2021

Bij Zonneveld voel je dat ze je graag als klant hebben. Je bent al snel een goede bekende en de benadering is daarom ook zeer vriendelijk. En men is nooit te beroerd om (soms ook domme) vragen te beantwoorden.

Ben van Haastrecht (Almere)
24-03-2021

Altijd vriendelijk behandeld.

Ab Bindervoet (Amsterdam )
24-03-2021

Alles volgens afspraak afgehandeld. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Geven verder een duidelijke uitleg.

Hr vd Roest (Almere)
22-03-2021

De service van Zonneveld is zeer goed. Voor een kleinigheidje, zoals een lampje kan je gelijk terecht. Je kan wachten als de auto voor onderhoud moet. Koppie koffie.

Marianne van der Linden van Sprankhuizen (Almere)
19-03-2021

Zoals gebruikelijk hartelijke ontvangst, uitstekende service en een goed geprepareerde leenfiets. Even wachten tot de volgende onderhoudsbeurt.

Paul Bakker (Almere)
18-03-2021

Wij rijden een Prius en een Aygo en deze brengen wij beiden naar Zonneveld wanneer er iets mee is. Wij worden altijd goed geholpen en de uitleg is altijd duidelijk. De jongens van de garage willen ook altijd even mee kijken wanneer wij hen een korte vraag stellen.

Dhr. Nguyen (Almere)
18-03-2021

Zeer goed geholpen.

s (Almere)
18-03-2021

Perfecte medewerking en uitleg over de auto.

Henk Weenk (Almere)
18-03-2021

Altijd goede ervaring.

chris broere (almere)
12-03-2021

Daar je altijd vriendelijk en correct behandeld word .En de wacht ruimte schoon is .Ook in deze corona tijd wat al moeilijk genoeg is om als op rolletjes te laten lopen!

dhr. K.Weeling (Almere)
12-03-2021

Vakkundig personeel, klant gerichte dienstverlening, goede begeleiding in het keuze proces. Zeer professioneel en zeer prettig om zaken te doen.

Hub Dohmen (Almere)
12-03-2021

Kom hier al jaren nu onze derde auto daar gekocht. En alle drie de auto's zijn daar ook altijd in onderhoud. Personeel aan de balie zijn altijd behulpzaam. De verkopers zeggen altijd netjes gedag. En de mannen van de werkplaats zijn vakbekwaam, gaan netjes met je auto om en als je wat te vragen hebt nemen ze altijd de tijd voor je. Top team.

Dhr. van Dijk (Swifterbant )
04-03-2021

Altijd vriendelijk ontvangst, behulpzaam personeel en denkt mee met de klant.

Sabina Floor (Almere)
04-03-2021

Vriendelijk personeel, denken met je mee en staan voor je klaar!

Tevreden klant (Almere)
04-03-2021

Klantvriendelijk, na inspectie goed overleg over de nodige extra werkzaamheden, airco was aan de beurt (maar was al tijdens een kleine winterbeurt gedaan), vergissingen werd toegeven en kosten geretourneerd. Ook de geplande werktijd bleek te kloppen.

Evert vd Voort (Almere)
25-02-2021

Prima service. Snelle reactie op vragen.

N. Pleizier
25-02-2021

Wij zijn vorig jaar augustus bij Zonneveld binnengelopen naar aanleiding om een auto die 2000 kg moest kunnen trekken aan te schaffen. Vervolgens heeft de verkoper ons met alle egards begeleid en zijn we tot deze handgeschakelde RAV4 gekomen. Met wat over en weer toegereikte hulp om de wachttijd te verkorten heeft hij ons een aantal voorstellen gedaan maar wij wilden wachten op de door ons bestelde RAV4. Toen deze uiteindelijk op 3 februari mochten gaan ophalen bleek later Toyota de routeplanner niet meer te ondersteunen maar aan te geven dat dat via Carplay moest gebeuren. Mijn android was niet geschikt maaaaaaar daar kwam de verkoper met een prima oplossing, ik kreeg een IPhone cadeau, waarbij dank, ook met de latere ondersteuning. Nu nog een klein foutje, bij een trekhaak hoort een witte nummerplaat, heel de auto op zijn kop gezet maar geen plaat, even gebeld en er komt een plaat aan hoor, prima service, pluim en petje af. Gefeliciteerd met zulke verkopers en overige medewerkers.

L.G.Vos (Almere)
25-02-2021

Uitstekende en vriendelijke garage, dit geldt voor een ieder, het is pas mijn 5de auto bij deze garage.

Wim Visser (Almere)
22-02-2021

Altijd vriendelijk geholpen.

Mevr. Jansen (Almere)
08-02-2021

Sinds het kopen van mijn auto tot en met elke keuring heb ik me altijd welkom gevoeld. Ik laat mijn auto met een goed gevoel achter en zodra er wat mankeert word ik eerst netjes gebeld en overlegd wat te doen. Afspraken zijn helder en worden nagekomen.

Bernadette Swaak (Almere)
01-02-2021

Deze dealer zet zich helemaal in voor de klant om alles naar behoren en wens te laten verlopen. Afspraken worden goed nagekomen.

J H Edens (Almere)
01-02-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.