9,2
833 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

833 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Service was goed. Eveneens de werkplaats maar toen ik bij de afdeling verkoop wilde oriënteren over een eventuele nieuwe auto kreeg ik sterk het gevoel dat ik, als vrouw alleen, niet serieus werd genomen.

Eveline Muis (Almere)
03-06-2020

Klantvriendelijke benadering. Afspraken nagekomen.

Hans Tetteroo (Leusden)
29-05-2020

Vriendelijk, net, behulpzaam, altijd overleg over wat er moet gebeuren.

Henk van Onna (Eemnes)
21-05-2020

Zowel via de telefoon als aan de balie word ik altijd vlot, correct en uiterst vriendelijk geholpen. Bovendien bleken de adviezen van de verkoper bij het uitkiezen van mijn nieuwe auto goud waard! De goede sfeer bij deze dealer, de transparantie bij elke transactie, het meedenken met de klant (van baliemedewerkers, monteurs tot verkopers) en het teamwork van alle medewerkers, maakt dat ik een volle, 100% verdiende, tien als waardering geef!

Dhr. A.C. Zwaag (Almere)
15-05-2020

Tot nu klopt alles, duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, lekkere koffie, snelle afhandeling, vaste kostenopgaaf voor standaard onderhoud, en prima internet tijdens het wachten. Kortom een plezier om er te zijn voor een pits stop of gewoon even rondkijken in de showroom.

Richard Theisen (Huizen)
14-05-2020

Ik ben in mijn leven in heel wat garages geweest. Zonneveld valt echt op door vriendelijke en professionele houding van alle medewerkers.

Wim van der Vlis (Almere)
06-05-2020

Zonneveld ALMERE is een hele goede dealer waar alles klopt. De medewerkers geven je het gevoel dat je erbij hoort en ze doen hun uiterste best om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met hun uitgebreide kennis van de aan hun toevertrouwde modellen adviseren en ondersteunen ze je bij aankoop en onderhoud van je auto. Voor het leren kennen van je nieuwe auto nemen ze graag ruim de tijd.

Ben van Haastrecht (ALMERE )
06-05-2020

Snelle service, vriendelijk personeel, laatste keer geen prijsopgave van te voren. Airco was opeens leeg.

Mevr. C. Oerlemans (Almere)
30-04-2020

Vriendelijk en eerlijk bedrijf.

Kees sosef (Almere)
29-04-2020

Al jarenlang tevreden klant. Altijd een feestje de aflevering van je nieuwe auto door deze dealer. Service is prima en medewerkers vriendelijk.

Henry & Astrid Rop (Almere)
29-04-2020

Goede garage, komt de afspraken na.

B.Dijkman
23-04-2020

Vriendelijk personeel, prettige sfeer, goed overleg en prima resultaten.

Cher (Almere)
20-04-2020

Ben al ruim 30 jaar tevreden klant.

R.Visser (Almere)
17-04-2020

Vlotte, correcte service en dienstverlening. Nette wachtruimte. Onderhoud betrof banden wissel van winter naar zomerbanden.

Rob van der Hoeven (Huizen (nh))
17-04-2020

Prima bedrijf, vriendelijk en erg klantgericht.

Margot van Hemert (Almere)
26-03-2020

Ik word altijd snel en goed geholpen. Service- en klantgericht. De kosten voor onderhoudsbeurt vind ik wel erg hoog.

E. (Almere)
26-03-2020

Fijn geholpen.

N.e.bvan Bogerijen (Almere)
25-03-2020

Keurige afhandeling van het onderhoud. Vriendelijk personeel en op de bon werd netjes uitgelegd welke werkzaamheden er zijn verricht.

Hr vd Roest (Almere)
19-03-2020

Service en vriendelijkheid staat bij de firma op een hoog niveau. De persoonlijke benadering ervaar ik als prettig.

T.munnikes (Almere)
16-03-2020

Klantvriendelijk en goede service.

R.v.Poelgeest
16-03-2020

Zeer goede service.

Dhr N.Stegemqn (Almere)
13-03-2020

We zijn vriendelijk geholpen.

Familie Kremer (Almere)
12-03-2020

Zeer prachtige en heldere showroom. Attente medewerkers.

Ferry Gijswijt (Almere)
05-03-2020

Wij hebben een goede service ondervonden zonder gekke complicaties en moeilijkheden. Tevens worden zaken als een boutje aandraaien niet meegerekend in de factuur. Het hitteschild van onze auto zat namelijk los. Wij blijven in ieder geval voorlopig bij Toyota onze rijmiddelen aanschaffen/onderhouden.

Kelvin de Bruijn (Almere)
28-02-2020

Ik rijd 20 jaar Toyota Yaris. Zowel als auto als in het onderhoud ruimschoots waar voor mijn geld gekregen. Ik heb altijd zorgeloos en zonder enige storing met deze auto's kunnen rijden. Ik vind Zonneveld eerlijk, kundig en betrouwbaar. Ik ga altijd met plezier naar deze garage toe. Kijk. voor niets gaat de zon op.

J.A.M. Hol (Almere)
28-02-2020

Zonnenveld Almere employees are very friendly, they speak english which is a plus for an expat like myself (and was the reason why I bought my first car in the Netherlands in here).The service always follow the price given in the quotation, it's easy to schedule a day and hour to perform the service and it's always done on time and with top-notch quality.If I have to wait a bit inside the dealership, they always allow me to check on the cars on the showroom, allowing me to open doors, sit on the cars, and for a car guy like myself, this is a wonderful experience.

Felipe Bueno Barbosa (Almere)
28-02-2020

Ik word bij Toyota Zonneveld altijd snel en goed geholpen. Bij kleine probleempjes kan ik meteen langs komen en hoeft er niet eerst een afspraak gemaakt te worden.

Dhr. M. Schuts (Almere)
28-02-2020

Ik kom daar al jaren en tot volle tevredenheid zowel showroom als monteurs

Nico Nagtegaal (Almere)
28-02-2020

Bij problemen die geen uitstel vragen kun je direct langs komen en wordt het verholpen. (Accu, defecte koplamp)

F.J. van der Wal (Almere)
26-02-2020

Zeer kundig, klantvriendelijk, geweldige service

W. Jansen (Amersfoort)
26-02-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.