9,2
861 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

861 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zonneveld geeft goede service.

Chris Reek (Almere)
08-10-2020

Bedrijf dat klaar staat voor z'n klanten en bij het overleg m.b.t. extra werkzaamheden ook direct de eventueel bijkomende kosten doorgeeft. Op die manier kom je bij het afrekenen niet voor verrassingen te staan.

Betty J. (Almere)
25-09-2020

Fijne dealer, veel service, uitstekend en vriendelijk personeel. In combinatie met geweldige auto’s hoop ik hier nog jaren te komen.

Ina Visser (Almere)
21-09-2020

De ontvangst vind ik altijd vriendelijk en de afhandeling waar je voor komt snel maar vakkundig afgehandeld.

dhr. K.Weeling (Almere)
02-09-2020

Deze dealer hoort bij dit merk: betrouwbaar en deskundig. De hele sfeer is die van een goed geoliede machine, die trots is op de producten die zij leveren en onderhouden.

Ben van Haastrecht (Almere)
02-09-2020

Ik ben zeer tevreden over de garage, zeer aardige en vakkundige mensen, ik kom zeker terug.

Lineke Diderik (Almere)
02-09-2020

Prettig contact, duidelijke afspraken en prima service.

Jan Willem Kakes (Almere )
27-08-2020

Het personeel is vriendelijk. We kregen goede uitleg over het leasen van een auto. Al onze vragen werden goed beantwoord. En ik kreeg de nieuwe auto veel sneller dan verwacht.

Lisa (Almere)
20-08-2020

Degelijk, vriendelijk, serieus en schone omgeving.

Theo vleugels (Almere-buiten)
14-08-2020

Fijne, goede en servicegericht bedrijf.

Dhr. Poelgeest (Almere)
12-08-2020

Gastvrij en vakmanschap. En vooral, een afspraak is echt een afspraak, dus geen tijden onnodig wachten.

SHR van Heeks (Almere )
12-08-2020

Ik ben zeer tevreden met de service en onderhoudt van de Toyota dealer Zonneveld in Almere. Via de computer plan ik de afspraak in dus heb het zelf daardoor de gewenste dag in de hand. Aan de balie zijn de medewerkers erg behulpzaam en denken met je mee en zorgen voor een snelle en zorgvuldige afhandeling.

Mevr,
05-08-2020

Nu wij zijn tevreden met Zonnenveld.

j. verschut (Almere)
05-08-2020

Prima uitvoering van gemaakte afspraken en suggestie voor gratis update van de navigatie.

Jan Lems (Almere)
04-08-2020

Aangezien ik geen techneut ben moet ik een betrouwbare garage hebben. Bij Zonneveld Almere heb ik een goed gevoel dat ik respectvol behandeld word en dat de mensen hun werk secuur en betrouwbaar uitvoeren.

Mevr. M.J. Hoogendoorn (Almere)
04-08-2020

Duidelijke afspraken, goede service en vriendelijk personeel. Al vele jaren een super tevreden klant!

Piet Schaafsma (Huizen)
03-08-2020

Uitstekend, kundig en vriendelijk advies, uitstekende hulpvaardigheid en kwaliteit, goede prijs en zeer betrouwbaar.

Herman Kuipers (Almere)
31-07-2020

Prettige contact.

Mevr. A. Van Seggelen (Zeewolde)
31-07-2020

Ik ben zeer blij met de goede service. Ze zijn vriendelijk en denken ook mee voor oplossingen van problemen.

Mevr. Bakker (Lelystad )
31-07-2020

Goede service en goede antwoorden bij vragen.

Dhr.F.P.Ineke (Almere)
23-07-2020

Service en klantvriendelijkheid.

Martin van der Laan (Almere)
26-06-2020

Vriendelijk geholpen. Geen wachttijd en de leenfiets stond klaar.

Herman Heijne (Almere)
26-06-2020

Ik ben nog nooit teleurgesteld bij de aanschaf en het onderhoud van mijn Toyota Prius Wagon.

Peter Frederiks (Almere)
26-06-2020

Is een goede dealer.

L.H.van der Putten (Zeewolde)
26-06-2020

Ik word hier altijd netjes behandeld en heb tot nu toe nooit een probleem gehad.

P.Hijstek (Almere)
21-06-2020

In z'n algemeenheid ben ik tevreden. Je wordt netjes geholpen en de wachtruimte is riant te noemen en bovendien kun je jezelf bedienen met koffie, die in tegenstelling met wat er in 't algemeen uit automaten komt, smakelijk is.

Piet Schapendonk (Almere)
17-06-2020

Ontvangst is altijd prettig. De zaak is schoon en straalt professionaliteit uit.

J Lopes Cardozo (Almere )
17-06-2020

Prima service en goede afspraken.

Henk Dekker (Almere)
17-06-2020

Service was goed. Eveneens de werkplaats maar toen ik bij de afdeling verkoop wilde oriënteren over een eventuele nieuwe auto kreeg ik sterk het gevoel dat ik, als vrouw alleen, niet serieus werd genomen.

Eveline Muis (Almere)
03-06-2020

Klantvriendelijke benadering. Afspraken nagekomen.

Hans Tetteroo (Leusden)
29-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.