9,2
953 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

953 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vriendelijke en vertrouwde medewerkers aan de balie. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd volgens afspraak.

Piet Schaafsma (Huizen)
19-07-2021

Gewoon goede service, verstand van zaken, behulpzaam en zeer vriendelijk.

Jan Philipoom (Almere)
15-07-2021

Prettige mensen, goede service c.q. kwaliteit.

Rinus Welleman (Almere)
09-07-2021

Altijd goede service. Erg vertrouwd.

Tessa (Almere)
09-07-2021

Ik beoordeel met een 10 vanwege mijne goede ervaring met Zonneveld Almere B.V.

Mevr. P. Boerebach (Almere)
05-07-2021

Vriendelijke klantgerichte behandeling.

Hans Gesman (Almere)
30-06-2021

Prima service en vriendelijke mensen.

F.v.d.Voort (Almere)
24-06-2021

Omdat ik vind dat ze een prettige samenwerking en service geven.

Joke (Almere)
23-06-2021

Ben hier nu twee jaar klant naar volle tevredenheid.

Dhr. JacQues Lopes Cardozo (Almere )
11-06-2021

Maken mij erop attent dat mijn auto onderhoud nodig heeft. Geven aan als er extra werkzaamheden nodig zijn met prijs opgave.

Reuvers (Gooise Meren)
11-06-2021

Altijd tevreden, nog nooit een probleem of teleurstelling gehad.

Peter Frederiks (Almere)
11-06-2021

Ze werken zeer klantvriendelijk, denken mee en communiceren duidelijk.

Linda (Almere)
11-06-2021

Prima afspraken en service.

Henk Dekker (Almere)
11-06-2021

Altijd goede service en vriendelijk personeel, professionele uitstraling.

E.R. den Dubbelden (Almere)
11-06-2021

Verkoper denkt met je mee en geeft niet het gevoel je een auto te willen verkopen maar je te helpen bij de aanschaf. Alles wordt keurig gecommuniceerd en de aflevering van de auto is echt een event.

Rob van Caspel (Almere)
11-06-2021

Vriendelijke, persoonlijke benadering klant.

Hanny Kesting (Almere)
11-06-2021

Vriendelijk personeel en goed onderhoud voor de auto.

Mevrouw Franken (Almere)
03-06-2021

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over zaken, denken met je mee.

Angelique (Almere)
03-06-2021

Wij zijn zeer tevreden met deze dealer. Het is duidelijk en overzichtelijk en ze denken met je mee. Bij onderhoud krijg je op papier mee wat er precies is gedaan. Wij zijn er erg blij mee.

Mevrouw Wiegman-Vleugels (Almere )
27-05-2021

Betrouwbare dealer, goede dienstverlening, fijn om als klant binnen te stappen.

Ben van Meeteren (Almere)
27-05-2021

Wordt goed geholpen. Weet niet of de vraag komt, maar hoop dat snel vanuit de fabriek de parkeersensoren in orde gemaakt worden. Dit probleem is bij jullie bekend.

A.E Rietsnijder (Almere. )
27-05-2021

Fantastisch bedrijf/onderneming/dealer. Niets op aan te merken.

Dhr.A.C.R. Oldenhof (Almere)
19-05-2021

Goede dealer met service hoog in het vaandel.

Fred Kemper (Almere )
14-05-2021

Klantvriendelijk, duidelijke uitleg, goed vragen beantwoorden.

Dinesh (Almere )
12-05-2021

Vriendelijk, service OK.

G. Bolkenstein (Almere)
07-05-2021

Ze zijn erg aardig en denken mee.

Cor van der Linden (Almere)
05-05-2021

Uitstekende service, zéér behulpzaam. Vriendelijk team, zeer nette showroom. Die in deze tijd ruims opgezet zodat je op afstand prettig geholpen wordt.

Henny Stevens (Almere)
05-05-2021

Zonneveld is al jaren degene die mijn auto onderhoud. Met vooraf heldere prijsopgave doen ze precies wat ze zeggen met degelijk vakmanschap. Geen onvoorziene zaken en geen extra nota’s. Topgarage.

Dhr Smolenaars (Landsmeer)
28-04-2021

Duidelijkheid, uitstekende service, vriendelijkheid en een serieuze behandeling. Ik voel mij echt een gehoorde klant. Erg fijn!

Kees de Zeeuw (Almere)
21-04-2021

Betrouwbaarheid en bereidwilligheid tot meedenken over zaken, goede service.

Jw de Valk (Almere)
14-04-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.