9,2
945 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

945 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Ben hier nu twee jaar klant naar volle tevredenheid.

Dhr. JacQues Lopes Cardozo (Almere )
11-06-2021

Maken mij erop attent dat mijn auto onderhoud nodig heeft. Geven aan als er extra werkzaamheden nodig zijn met prijs opgave.

Reuvers (Gooise Meren)
11-06-2021

Altijd tevreden, nog nooit een probleem of teleurstelling gehad.

Peter Frederiks (Almere)
11-06-2021

Ze werken zeer klantvriendelijk, denken mee en communiceren duidelijk.

Linda (Almere)
11-06-2021

Prima afspraken en service.

Henk Dekker (Almere)
11-06-2021

Altijd goede service en vriendelijk personeel, professionele uitstraling.

E.R. den Dubbelden (Almere)
11-06-2021

Verkoper denkt met je mee en geeft niet het gevoel je een auto te willen verkopen maar je te helpen bij de aanschaf. Alles wordt keurig gecommuniceerd en de aflevering van de auto is echt een event.

Rob van Caspel (Almere)
11-06-2021

Vriendelijke, persoonlijke benadering klant.

Hanny Kesting (Almere)
11-06-2021

Vriendelijk personeel en goed onderhoud voor de auto.

Mevrouw Franken (Almere)
03-06-2021

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over zaken, denken met je mee.

Angelique (Almere)
03-06-2021

Wij zijn zeer tevreden met deze dealer. Het is duidelijk en overzichtelijk en ze denken met je mee. Bij onderhoud krijg je op papier mee wat er precies is gedaan. Wij zijn er erg blij mee.

Mevrouw Wiegman-Vleugels (Almere )
27-05-2021

Betrouwbare dealer, goede dienstverlening, fijn om als klant binnen te stappen.

Ben van Meeteren (Almere)
27-05-2021

Wordt goed geholpen. Weet niet of de vraag komt, maar hoop dat snel vanuit de fabriek de parkeersensoren in orde gemaakt worden. Dit probleem is bij jullie bekend.

A.E Rietsnijder (Almere. )
27-05-2021

Fantastisch bedrijf/onderneming/dealer. Niets op aan te merken.

Dhr.A.C.R. Oldenhof (Almere)
19-05-2021

Goede dealer met service hoog in het vaandel.

Fred Kemper (Almere )
14-05-2021

Klantvriendelijk, duidelijke uitleg, goed vragen beantwoorden.

Dinesh (Almere )
12-05-2021

Vriendelijk, service OK.

G. Bolkenstein (Almere)
07-05-2021

Ze zijn erg aardig en denken mee.

Cor van der Linden (Almere)
05-05-2021

Uitstekende service, zéér behulpzaam. Vriendelijk team, zeer nette showroom. Die in deze tijd ruims opgezet zodat je op afstand prettig geholpen wordt.

Henny Stevens (Almere)
05-05-2021

Zonneveld is al jaren degene die mijn auto onderhoud. Met vooraf heldere prijsopgave doen ze precies wat ze zeggen met degelijk vakmanschap. Geen onvoorziene zaken en geen extra nota’s. Topgarage.

Dhr Smolenaars (Landsmeer)
28-04-2021

Duidelijkheid, uitstekende service, vriendelijkheid en een serieuze behandeling. Ik voel mij echt een gehoorde klant. Erg fijn!

Kees de Zeeuw (Almere)
21-04-2021

Betrouwbaarheid en bereidwilligheid tot meedenken over zaken, goede service.

Jw de Valk (Almere)
14-04-2021

Het is een prima garage, met goede medewerkers. Handelingen worden besproken en prijs is bekend.

Paul (Almere)
14-04-2021

De ontmoetingen met de medewerkers van Zonneveld, zowel bij de receptie als de verkopers hebben wij als positief en prettig ervaren.

Charles Schreurs (Almere)
12-04-2021

Zeer goede, betrouwbare garage met vriendelijk personeel en kennis van zaken.

J. Groenwold
09-04-2021

Servicegericht en prijs-kwaliteit is oké.

Ingeborg van der Drift (Almere)
07-04-2021

De omgang en service zijn ronduit prima.

I. Visser (Almere)
07-04-2021

Toyota Zonneveld is een zeer goed, klantvriendelijk bedrijf dat een persoonlijke band met ons als klant heeft en dat is heel prettig. Je wordt altijd correct geholpen. En de koffie staat klaar!

Guda van Rijn (Almere)
07-04-2021

ik ben al ruim 30 jaar tevreden klant van Toyota Zonneveld. Goed bedrijf, vriendelijk doch zakelijk personeel. Prima bedrijf.

R.Visser (Almere)
07-04-2021

Al jaren klant hier en ik ben zo tevreden dat ik ook niet meer overstap.

Margot van Hemert (Almere)
25-03-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.