9,2
924 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

924 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

We zijn tot nu toe zeker tevreden met Zonneveld Almere B.V.

Andreas Wirian (Almere Stad)
26-01-2021

Prettig, behulpzaam, vriendelijk.

Hr R.F.L. Van Iterson (Naarden)
21-01-2021

Nu de auto ook nog eens gewassen is na de beurt, kan ik niets anders doen dan een 10 geven.

Luijben (Almere)
21-01-2021

We zijn ontzettend leuk ontvangen en zijn dan ook met plezier de Yaris Challenge om zo zuinig mogelijk te rijden aan gegaan. Deze rit heeft ons doen besluiten om nog een "echte" proefrit aan te vragen, want alles was zeer naar tevredenheid dat we uiteindelijk hebben besloten om tot aanschaf over te gaan. Verkoper heeft ons dan ook zeer vriendelijk ontvangen en geholpen met het maken van de juiste keuzes. En dit tot aan de aflevering van onze nieuwe Toyota aan toe....Dank je wel!

Dhr. en Mevr. van Deventer (Almere)
21-01-2021

Altijd staat de koffie klaar en je wordt netjes te woord gestaan.

Dhr.R.Kramer (Almere.)
21-01-2021

Prettig en vriendelijk personeel. Alles is duidelijk en correct.

Mevr. K. Bode (Almere)
14-01-2021

Al vele jaren zeer goede ervaringen; wanneer ze een mankement constateren wordt eerst contact opgenomen om toestemming te vragen. Leenfiets is altijd beschikbaar en ook wordt gebeld wanneer auto gereed is.

Maarten Dijkshoorn (Almere)
11-01-2021

Mijn eerste Toyota daar gekocht. Eenmaal thuis hadden we liever de B Tone uitvoering. Terug gegaan en er is keurig aan mijn wensen voldaan. En rijdt nu 3jaar met plezier. Top garage en top service. Met recht klant is koning.

R.Draaisma (Almere)
07-01-2021

Alles was OK en ging als gepland.

Dhr Paul Vitanyi (Amsterdam)
07-01-2021

Mooie garage en vriendelijke mensen.

ina limburg (werkendam)
07-01-2021

Op Toyota Zonneveld Almere is niets aan te merken.

Henk Zorn (Almere)
04-01-2021

Vriendelijk en geïnteresseerd naar eventuele klachten. De service is weer als vanouds.

John Klerkx (Almere)
04-01-2021

Vriendelijk personeel.

D. Koendan (Almere)
04-01-2021

De wijze van adviseren (en niet verkopen) is professioneel, vriendelijk en deskundig; wij opteerden voor een hybride auto na uitstekend te zijn voorgelicht door de adviseur van Zonneveld Almere. Wij hebben meerdere auto's in onze beoordeling betrokken maar opteerden voor een Toyota C-HR.

Wilco van der Maas (Almere)
04-01-2021

Netjes ontvangen in de showroom. Zeer klantvriendelijk. Niet opdringerig. Alles netjes afgehandeld en aan te bevelen bij anderen.

Dhr. de Jager (Almere)
04-01-2021

Goede service en klantvriendelijk ondanks de Covid-19.

Mevr m atsma (Almere)
04-01-2021

Prima dealer, werkzaamheden worden geheel volgens afspraak en prijsopgaaf uitgevoerd.

Dhr. Achterstraat (Almere)
28-12-2020

Terzake kundige receptie en werkplaats.

Jos Tromp (Almere)
10-12-2020

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan. De hulp die geboden wordt is snel en vakkundig.

Evelien (Almere)
10-12-2020

Komt zijn afspraken na en service is goed.

jim (almere)
03-12-2020

Zonneveld Almere, een zeer positieve ervaring. Mijn Camry na een jaar en 15000 km. voor een onderhoudsbeurt gebracht en geheel volgens de gemaakte afspraak uitgevoerd . Alles perfect verzorgd, incl. het reinigen van de auto (intern en extern). Zelfs een update van de navigatie uitgevoerd, een TOP dealer/garage.

G.J.Harberts. (Almere)
03-12-2020

Ze zijn zeer vriendelijk. Je voelt je heel welkom wanneer je er bent.

Anna Thomason (Almere)
03-12-2020

Sonneveld voert uit wat u als Toyota hem opdraagt. Dat komt niet overeen met mijn verwachtingen als klant. Uw pech hulp hoort niet thuis in een onderhoudsbeurt en ik krijg nu minder onderhoudspunten en dat wil ik niet. Als Toyota rijders van een Yaris en een CHR verlies ik het vertrouwen in uw merk.

J. Heemeijer (Almere)
26-11-2020

Zeer vriendelijke mensen en snel geholpen.

Nora Schagen (Blaricum)
23-11-2020

Een enthousiaste verkoper die allervriendelijkst was begroette ons in de showroom. Hij overtuigde ons van het feit dat het economisch aantrekkelijker was om een auto te kopen en niet te leasen. Hij bood ons een keurige inruilprijs aan en kwam vervolgens met een paar financiële tegemoetkomingen, waardoor het niet moeilijk meer was om inderdaad te gaan kopen. Ook de aflevering was heel plezierig. Kortom, we zijn blij met de deal.

J. de Roos (Almere)
12-11-2020

Tevreden. Alle lof voor garage Zonneveld.

Mevr. W.Dijkstra (Almere)
09-11-2020

De hulp en klantvriendelijkheid is gewoon weg geweldig.

Roy van Hees (Almere)
05-11-2020

Ik kom al vele jaren bij deze firma over de vloer en, heb er nog nooit een mindere of slechte ervaring opgedaan. Wat er wordt afgesproken wordt ook gedaan punt uit.

Alexander Berger (Amsterdam)
04-11-2020

Ik ervaar het bedrijf als zeer klantvriendelijk. Ik heb nergens klachten over.

Dhr.M.H.Gruijters (Almere)
30-10-2020

Betrouwbaar, goede service en toelichting.

Kees Sosef (Almere)
29-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.