9,2
964 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

964 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Betrouwbare dealer, goede dienstverlening, fijn om als klant binnen te stappen.

Ben van Meeteren (Almere)
27-05-2021

Wordt goed geholpen. Weet niet of de vraag komt, maar hoop dat snel vanuit de fabriek de parkeersensoren in orde gemaakt worden. Dit probleem is bij jullie bekend.

A.E Rietsnijder (Almere. )
27-05-2021

Fantastisch bedrijf/onderneming/dealer. Niets op aan te merken.

Dhr.A.C.R. Oldenhof (Almere)
19-05-2021

Goede dealer met service hoog in het vaandel.

Fred Kemper (Almere )
14-05-2021

Klantvriendelijk, duidelijke uitleg, goed vragen beantwoorden.

Dinesh (Almere )
12-05-2021

Vriendelijk, service OK.

G. Bolkenstein (Almere)
07-05-2021

Ze zijn erg aardig en denken mee.

Cor van der Linden (Almere)
05-05-2021

Uitstekende service, zéér behulpzaam. Vriendelijk team, zeer nette showroom. Die in deze tijd ruims opgezet zodat je op afstand prettig geholpen wordt.

Henny Stevens (Almere)
05-05-2021

Zonneveld is al jaren degene die mijn auto onderhoud. Met vooraf heldere prijsopgave doen ze precies wat ze zeggen met degelijk vakmanschap. Geen onvoorziene zaken en geen extra nota’s. Topgarage.

Dhr Smolenaars (Landsmeer)
28-04-2021

Duidelijkheid, uitstekende service, vriendelijkheid en een serieuze behandeling. Ik voel mij echt een gehoorde klant. Erg fijn!

Kees de Zeeuw (Almere)
21-04-2021

Betrouwbaarheid en bereidwilligheid tot meedenken over zaken, goede service.

Jw de Valk (Almere)
14-04-2021

Het is een prima garage, met goede medewerkers. Handelingen worden besproken en prijs is bekend.

Paul (Almere)
14-04-2021

De ontmoetingen met de medewerkers van Zonneveld, zowel bij de receptie als de verkopers hebben wij als positief en prettig ervaren.

Charles Schreurs (Almere)
12-04-2021

Zeer goede, betrouwbare garage met vriendelijk personeel en kennis van zaken.

J. Groenwold
09-04-2021

Servicegericht en prijs-kwaliteit is oké.

Ingeborg van der Drift (Almere)
07-04-2021

De omgang en service zijn ronduit prima.

I. Visser (Almere)
07-04-2021

Toyota Zonneveld is een zeer goed, klantvriendelijk bedrijf dat een persoonlijke band met ons als klant heeft en dat is heel prettig. Je wordt altijd correct geholpen. En de koffie staat klaar!

Guda van Rijn (Almere)
07-04-2021

ik ben al ruim 30 jaar tevreden klant van Toyota Zonneveld. Goed bedrijf, vriendelijk doch zakelijk personeel. Prima bedrijf.

R.Visser (Almere)
07-04-2021

Al jaren klant hier en ik ben zo tevreden dat ik ook niet meer overstap.

Margot van Hemert (Almere)
25-03-2021

Bij Zonneveld voel je dat ze je graag als klant hebben. Je bent al snel een goede bekende en de benadering is daarom ook zeer vriendelijk. En men is nooit te beroerd om (soms ook domme) vragen te beantwoorden.

Ben van Haastrecht (Almere)
24-03-2021

Altijd vriendelijk behandeld.

Ab Bindervoet (Amsterdam )
24-03-2021

Alles volgens afspraak afgehandeld. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Geven verder een duidelijke uitleg.

Hr vd Roest (Almere)
22-03-2021

De service van Zonneveld is zeer goed. Voor een kleinigheidje, zoals een lampje kan je gelijk terecht. Je kan wachten als de auto voor onderhoud moet. Koppie koffie.

Marianne van der Linden van Sprankhuizen (Almere)
19-03-2021

Zoals gebruikelijk hartelijke ontvangst, uitstekende service en een goed geprepareerde leenfiets. Even wachten tot de volgende onderhoudsbeurt.

Paul Bakker (Almere)
18-03-2021

Wij rijden een Prius en een Aygo en deze brengen wij beiden naar Zonneveld wanneer er iets mee is. Wij worden altijd goed geholpen en de uitleg is altijd duidelijk. De jongens van de garage willen ook altijd even mee kijken wanneer wij hen een korte vraag stellen.

Dhr. Nguyen (Almere)
18-03-2021

Zeer goed geholpen.

s (Almere)
18-03-2021

Perfecte medewerking en uitleg over de auto.

Henk Weenk (Almere)
18-03-2021

Altijd goede ervaring.

chris broere (almere)
12-03-2021

Daar je altijd vriendelijk en correct behandeld word .En de wacht ruimte schoon is .Ook in deze corona tijd wat al moeilijk genoeg is om als op rolletjes te laten lopen!

dhr. K.Weeling (Almere)
12-03-2021

Vakkundig personeel, klant gerichte dienstverlening, goede begeleiding in het keuze proces. Zeer professioneel en zeer prettig om zaken te doen.

Hub Dohmen (Almere)
12-03-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.