9,2
871 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

871 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Service en klantvriendelijkheid.

Martin van der Laan (Almere)
26-06-2020

Vriendelijk geholpen. Geen wachttijd en de leenfiets stond klaar.

Herman Heijne (Almere)
26-06-2020

Ik ben nog nooit teleurgesteld bij de aanschaf en het onderhoud van mijn Toyota Prius Wagon.

Peter Frederiks (Almere)
26-06-2020

Is een goede dealer.

L.H.van der Putten (Zeewolde)
26-06-2020

Ik word hier altijd netjes behandeld en heb tot nu toe nooit een probleem gehad.

P.Hijstek (Almere)
21-06-2020

In z'n algemeenheid ben ik tevreden. Je wordt netjes geholpen en de wachtruimte is riant te noemen en bovendien kun je jezelf bedienen met koffie, die in tegenstelling met wat er in 't algemeen uit automaten komt, smakelijk is.

Piet Schapendonk (Almere)
17-06-2020

Ontvangst is altijd prettig. De zaak is schoon en straalt professionaliteit uit.

J Lopes Cardozo (Almere )
17-06-2020

Prima service en goede afspraken.

Henk Dekker (Almere)
17-06-2020

Service was goed. Eveneens de werkplaats maar toen ik bij de afdeling verkoop wilde oriënteren over een eventuele nieuwe auto kreeg ik sterk het gevoel dat ik, als vrouw alleen, niet serieus werd genomen.

Eveline Muis (Almere)
03-06-2020

Klantvriendelijke benadering. Afspraken nagekomen.

Hans Tetteroo (Leusden)
29-05-2020

Vriendelijk, net, behulpzaam, altijd overleg over wat er moet gebeuren.

Henk van Onna (Eemnes)
21-05-2020

Zowel via de telefoon als aan de balie word ik altijd vlot, correct en uiterst vriendelijk geholpen. Bovendien bleken de adviezen van de verkoper bij het uitkiezen van mijn nieuwe auto goud waard! De goede sfeer bij deze dealer, de transparantie bij elke transactie, het meedenken met de klant (van baliemedewerkers, monteurs tot verkopers) en het teamwork van alle medewerkers, maakt dat ik een volle, 100% verdiende, tien als waardering geef!

Dhr. A.C. Zwaag (Almere)
15-05-2020

Tot nu klopt alles, duidelijke afspraken, vriendelijk personeel, lekkere koffie, snelle afhandeling, vaste kostenopgaaf voor standaard onderhoud, en prima internet tijdens het wachten. Kortom een plezier om er te zijn voor een pits stop of gewoon even rondkijken in de showroom.

Richard Theisen (Huizen)
14-05-2020

Ik ben in mijn leven in heel wat garages geweest. Zonneveld valt echt op door vriendelijke en professionele houding van alle medewerkers.

Wim van der Vlis (Almere)
06-05-2020

Zonneveld ALMERE is een hele goede dealer waar alles klopt. De medewerkers geven je het gevoel dat je erbij hoort en ze doen hun uiterste best om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met hun uitgebreide kennis van de aan hun toevertrouwde modellen adviseren en ondersteunen ze je bij aankoop en onderhoud van je auto. Voor het leren kennen van je nieuwe auto nemen ze graag ruim de tijd.

Ben van Haastrecht (ALMERE )
06-05-2020

Snelle service, vriendelijk personeel, laatste keer geen prijsopgave van te voren. Airco was opeens leeg.

Mevr. C. Oerlemans (Almere)
30-04-2020

Vriendelijk en eerlijk bedrijf.

Kees sosef (Almere)
29-04-2020

Al jarenlang tevreden klant. Altijd een feestje de aflevering van je nieuwe auto door deze dealer. Service is prima en medewerkers vriendelijk.

Henry & Astrid Rop (Almere)
29-04-2020

Goede garage, komt de afspraken na.

B.Dijkman
23-04-2020

Vriendelijk personeel, prettige sfeer, goed overleg en prima resultaten.

Cher (Almere)
20-04-2020

Ben al ruim 30 jaar tevreden klant.

R.Visser (Almere)
17-04-2020

Vlotte, correcte service en dienstverlening. Nette wachtruimte. Onderhoud betrof banden wissel van winter naar zomerbanden.

Rob van der Hoeven (Huizen (nh))
17-04-2020

Prima bedrijf, vriendelijk en erg klantgericht.

Margot van Hemert (Almere)
26-03-2020

Ik word altijd snel en goed geholpen. Service- en klantgericht. De kosten voor onderhoudsbeurt vind ik wel erg hoog.

E. (Almere)
26-03-2020

Fijn geholpen.

N.e.bvan Bogerijen (Almere)
25-03-2020

Keurige afhandeling van het onderhoud. Vriendelijk personeel en op de bon werd netjes uitgelegd welke werkzaamheden er zijn verricht.

Hr vd Roest (Almere)
19-03-2020

Service en vriendelijkheid staat bij de firma op een hoog niveau. De persoonlijke benadering ervaar ik als prettig.

T.munnikes (Almere)
16-03-2020

Klantvriendelijk en goede service.

R.v.Poelgeest
16-03-2020

Zeer goede service.

Dhr N.Stegemqn (Almere)
13-03-2020

We zijn vriendelijk geholpen.

Familie Kremer (Almere)
12-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.