9,2
833 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

833 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Alles naar wens, ik geef nooit een 10.

Ton Kuijper (Almere)
21-02-2020

Prettige ontvangst, goede wachtruimte met koffie- en theevoorziening, goede uitleg en betrouwbaarheid op het punt van de uitgevoerde werkzaamheden.

Dhr. L.Couvreur
21-02-2020

Uitstekende ervaringen met dit bedrijf.

Maarten Dijkshoorn (Almere)
12-02-2020

Prettige behandeling, en een goede service.

Hr. Schuts (Almere)
05-02-2020

Correcte prijsopgave en dito uitleg mbt uitgevoerde werkzaamheden

M. Kuiper (Almere)
05-02-2020

Altijd goede service en de gebreken worden correct herteld. Nooit terug hoeven melden

Jaap de Haan (Almere)
29-01-2020

Daar je als klant soms niet correct behandeld !

K.C.A. Weeling (Almere)
22-01-2020

Verkoper is vriendelijk, geeft goed advies en denkt met de klant mee.

Emily (Almere)
22-01-2020

Grandioze garage super personeel behulpzaam prettig in de omgang met mensen. En goede service waarbij niets te veel is

R.Draaisma (Almere)
15-01-2020

Sinds 1962 heb ik in nogal wat auto’s gereden van uiteenlopende merken, onder meer Fiat 500, Fiat 850, Volkswagen Kever, Honda Jazz, Opel Ascona, Nissan Bluebird, Renault 8, Ford Taunus, Toyota Prius, en momenteel Toyota CHR. Derhalve heb ik ook te maken gehad met verschillende dealers. Toyota Zonneveld is met voorsprong de beste in het rijtje.

Henk Zorn (Almere)
15-01-2020

Op een zeer vriendelijke wijze te woord gestaan, vakbekwame mensen die goed luisteren en goed verwoorden welke eisen ik wenste aan een auto. Duidelijke uitleg over de aankoop en onderhoud, en een belevenis op de dag van afgifte, had nog nooit een nieuwe auto op deze wijze in ontvangst mogen nemen. Proficiat Toyota, jullie hebben er een tevreden klant bij.

Piet Kramer (Almere)
15-01-2020

Prima dealer! Deskundig en vriendelijk.

Martin van der Laan (Almere)
02-01-2020

Vind het een prima dealer en daar is mijn auto ook gekocht dus ga ik liever naar een merkdealer die auto ook kent.

Jan Philipoom (Almere)
02-01-2020

De verkoopmedewerker en administratief medewerker hebben mij top geholpen. Personeel achter de receptie mag wel iets losser. Vond het tegenvallen dat de auto niet met volle tank werd geleverd.

Danny
02-01-2020

Wij zijn hier al een aantal jaren klant. Wij hadden eerst een Aygo aangeschaft bij Zonneveld Almere en altijd voor onderhoud. Toen onze 2de auto een Yaris idem daar aangeschaft en altijd voor onderhoud. Nu hebben wij vorig jaar een Auris gekocht en die gaat ook gewoon naar Almere Zonneveld. Wij blijven zeker terugkomen bij Zonneveld Almere

A. van Dijk (Swifterbant)
19-12-2019

Klantvriendelijkheid en service

E.T.N. Haaker (Almere)
18-12-2019

Onderhoud en reparaties worden altijd correct uitgevoerd. Onverwachte reparaties worden altijd voorgelegd en na goedkeuring pas ter hand worden genomen.

Peter Veltheer (Almere)
04-12-2019

Adequaat en bijzonder vriendelijk geholpen.

T. Hopman (Almere)
27-11-2019

Zeer vakbekwaam en servicegericht

Loek Tielemans (Almere)
22-11-2019

De service bij Zonneveld Almere BV is prima, maar er zijn een paar aspecten, die ik gewend was bij een andere Toyota garage. Ik heb hen hierop gewezen. De receptionist(e) heeft aangegeven, dat Zonneveld deze service niet biedt en in de toekomst waarschijnlijk ook niet zal bieden. Vandaar geen 10, maar een 8.

Jan Lahuis (Thans verhuisd naar Hattem)
22-11-2019

Klantvriendelijk!

Evelien Poelstra (Blaricum)
22-11-2019

De afgesproken datum en tijd was in orde receptie was vriendelijk. Werkplaats kan ik niet beoordelenNeem aan dat ze alles goed doen. Tot nu toe geen klachten

N Sammels (Almere)
19-11-2019

Prima service klant vriendelijk

Nora Schagen (Blaricum)
19-11-2019

De derde keer dat we samen een goede afspraken hebben gemaakt: jaarlijkse beurt, leen fiets ter beschikking, keurig op tijd had ik de auto weer terug. Chapeau!

Joop Bisschop (Almere)
19-11-2019

Zeer tevreden. Vriendelijke mensen en behulpzaam. Nemen de tijd om je goed te helpen.

C.J. Wilcke (Almere)
19-11-2019

Prima service en aardig personeel. Al jaren een vaste trouwe Toyota klant.

Henry Rop (Almere )
05-11-2019

In dit filiaal kom ik al jaren en zelfs na mijn verhuizing naar Amsterdam ben ik daar weer naar toe terug gegaan. Dit allemaal vanwege het feit dat al het personeel aan de balie altijd vriendelijk en behulpzaam is dit geld ook voor het werkplaats personeel. Ik kom hier met plezier en het het ritje vanuit Amsterdam er dan ook graag voor over.

Dhr A. Berger (Amsterdam)
05-11-2019

Prima garage en personeel.

Dhr. Tange (Almere)
05-11-2019

We zijn al jaren klant bij Toyota Zonneveld en zien daar steeds ongeveer dezelfde medewerkers en dat zegt ons genoeg! Wij tevreden en zeer waarschijnlijk ook de mensen die daar werken.

Guda van Rijn (ALmere)
29-10-2019

Het zou fijn zijn als de navigatie wordt aangepast voor actieve gebruikers (mooi zou het zijn als er een optie bij komt met Apple Car Play ). Ik ervaar het als erg hinderlijk dat er veel betaald moet worden voor een update. Het zou net als een onderhoudsbeurt bij de prijs in moeten zitten, net als de olie of ruitensproeiervloeistof!! Haal jullie voordeel hier uit, de concu-collega’s maken hier al gebruik van om aan deze service te voldoen.

Mevr. S. Bendijk (Flevoland )
29-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.