9,2
964 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

964 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Na bijna 20 jaar in onze oude Toyota Corolla met 575000 kilometer uiteindelijk weer gekozen voor een Corolla. Tijdens aankoop en daarna van onze vorige Toyota Corolla altijd correct en netjes geholpen. We hebben lang getwijfeld tussen Toyota Yaris Cross of een ander model maar hebben uiteindelijk met goed gevoel gekozen voor de Toyoto Corolla Touring Sport GR Sport. Een heerlijke auto met fantastische wegligging en, als je er de tijd voor neemt om het hybridesysteem optimaal te leren kennen en gebruiken, een gunstig benzineverbruik. We hebben bij schrijven deze recensie al weer ruim 4000 km ( in 6 weken ) gereden en gebruik staat NU op gemiddeld 4,5 liter per 100 km. Kortom, we zijn tevreden Toyota rijders en verwachten moeiteloos weer 500.000 km te rijden!

William Bond
21-12-2021

Slechte emailservice Na een onderhoudsbeurt had ik 2 vragen gesteld via email. Ook na een herhaald verzoek om een antwoord kreeg ik geen enkele reactie. Ook bij het bezoeken van de dealer kreeg ik geen verklaring waarom er niet gereageerd was en kreeg ik geen volledig antwoord op mijn vragen

A.G. K
10-12-2021

service Ik ben tevreden met de service en het personeel zijn altijd vriendelijk en behulpzaam

Cor
01-12-2021

Toyota en Zonneveld , Beide zijn absolute toppers , zowel in kwaliteit als in service. De kwaliteit van Toyota is bekend maar de kwaliteit en de service van Zonneveld is daar absoluut gelijk aan.

G.J. Harberts.
12-11-2021

Prettig ontvangst, tevreden met de service.

H.C. V
05-10-2021

Een prima service en goede verkopers die de klant goed informeren.

T. M
29-09-2021

Toyota eigenaar
16-09-2021

Zeer aan te bevelen. Fijne dealer. een aanbeveling. mooie zaak, goeie bekwame mensen.

J.H. B
16-09-2021

Top service! Ben zeer tevreden met ons Toyota. Rijdt lekker en wordt goed onderhouden.

Toyota eigenaar
14-09-2021

Altijd goede service, maar communicatie kan beter De mensen bij Zonneveld zijn altijd vriendelijk en bereid om je te helpen. Echter bleek mijn garantie net te zijn afgelopen waardoor ik moet gaan betalen voor mijn kaartupdate. Als ze dit even eerder hadden laten weten dan was ik langsgekomen voor een update om zo up to date met vakantie te kunnen gaan. Prijzen van kaartupdates zijn overigens ronduit belachelijk. 1 update is even veel als een nieuwe tomtom met levenslang gratis kaarten. Na het onderhoud krijg ik opeens weer communicatie dat ik onderhoud moet laten plegen, terwijl ik er dus net ben geweest. Jammer.

Arnold
12-08-2021

Goede service Bij Toyota Zonneveld is de klant koning.

Han
07-08-2021

Vriendelijke en vertrouwde medewerkers aan de balie. Werkzaamheden worden goed uitgevoerd volgens afspraak.

Piet Schaafsma (Huizen)
19-07-2021

Gewoon goede service, verstand van zaken, behulpzaam en zeer vriendelijk.

Jan Philipoom (Almere)
15-07-2021

Prettige mensen, goede service c.q. kwaliteit.

Rinus Welleman (Almere)
09-07-2021

Altijd goede service. Erg vertrouwd.

Tessa (Almere)
09-07-2021

Ik beoordeel met een 10 vanwege mijne goede ervaring met Zonneveld Almere B.V.

Mevr. P. Boerebach (Almere)
05-07-2021

Vriendelijke klantgerichte behandeling.

Hans Gesman (Almere)
30-06-2021

Prima service en vriendelijke mensen.

F.v.d.Voort (Almere)
24-06-2021

Omdat ik vind dat ze een prettige samenwerking en service geven.

Joke (Almere)
23-06-2021

Ben hier nu twee jaar klant naar volle tevredenheid.

Dhr. JacQues Lopes Cardozo (Almere )
11-06-2021

Maken mij erop attent dat mijn auto onderhoud nodig heeft. Geven aan als er extra werkzaamheden nodig zijn met prijs opgave.

Reuvers (Gooise Meren)
11-06-2021

Altijd tevreden, nog nooit een probleem of teleurstelling gehad.

Peter Frederiks (Almere)
11-06-2021

Ze werken zeer klantvriendelijk, denken mee en communiceren duidelijk.

Linda (Almere)
11-06-2021

Prima afspraken en service.

Henk Dekker (Almere)
11-06-2021

Altijd goede service en vriendelijk personeel, professionele uitstraling.

E.R. den Dubbelden (Almere)
11-06-2021

Verkoper denkt met je mee en geeft niet het gevoel je een auto te willen verkopen maar je te helpen bij de aanschaf. Alles wordt keurig gecommuniceerd en de aflevering van de auto is echt een event.

Rob van Caspel (Almere)
11-06-2021

Vriendelijke, persoonlijke benadering klant.

Hanny Kesting (Almere)
11-06-2021

Vriendelijk personeel en goed onderhoud voor de auto.

Mevrouw Franken (Almere)
03-06-2021

Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over zaken, denken met je mee.

Angelique (Almere)
03-06-2021

Wij zijn zeer tevreden met deze dealer. Het is duidelijk en overzichtelijk en ze denken met je mee. Bij onderhoud krijg je op papier mee wat er precies is gedaan. Wij zijn er erg blij mee.

Mevrouw Wiegman-Vleugels (Almere )
27-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.