Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

801 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Goede service en prettige behandelig

Egbert Vermunt (Almere)
14-08-2019

Zonneveld Almere is net zo betrouwbaar en degelijk als het automerk dat zij voeren. Als klant wordt je voortreffelijk behandeld. Je hebt echt het gevoel dat ze je graag als klant hebben en voor jou dat stapje extra willen zetten. En dat was bij andere dealers wel eens anders.

Ben van Haastrecht (Almere)
07-08-2019

Goede en betrouwbare dealer waarmee je duidelijke afspraken kunt maken. Prijstechnisch zijn deze ook altijd correct.

Erik ten Kate
07-08-2019

verkoper was zeer net en vlot zonder opdringerig te zijn.Wist precies wat wij wilden en maakte een prima aanbod voor ons.

Ton de Goeij
31-07-2019

Prettige mensen.zowel receptie (keurige ontvangst)Verkoper was TopDealer heeft prettige uitstraling

Jaap Staats (Almere)
31-07-2019

Vriendelijk, hulpvaardig en kundig personeel. Uitstekende service voor gunstige prijs.

Herman Kuipers (Almere)
26-07-2019

Vanaf augustus 2000 ben ik al naar grote tevredenheid klant bij Toyota Zonneveld. Ik rijd in mijn 5e nieuw gekochte Toyota en heb daar beslist geen spijt van. Altijd een prima contact en zeer klantvriendelijk geholpen.

Ben van Meeteren (Almere)
26-07-2019

Goede service, geen opdringerig personeel. Sfeer aangenaam.

Justus
26-07-2019

Wij zijn erg tevreden over de garage, vooral omdat de vriendelijkheid van alle medewerkers bij garage Zonneveld niet ophield nadat de auto aangeschaft was (zoals wij eerder bij een buurgarage aan de hand hadden), maar deze onverminderd is voortgegaan. Dit stellen wij -in t tijd waarin klantvriendelijkheid vaak niet zo belangrijk meer is- bijzonder op prijs.

M v Caspel (Almere)
24-07-2019

Fijne omgeving Vriendelijk personeel

S de Roos (Almere)
23-07-2019

Goede service zeer klantvriendelijk .

Y.v.rossum v.haaften (Almere)
23-07-2019

prima service, klantvriendelijk en komen afspraken na.

R. Welleman (NVT)
23-07-2019

Mooi bedrijf ,vriendelijk geholpen,goede service .

Fam. Lever-Hill (Almere)
23-07-2019

Goede en eerlijke service

Kees sosef (Almere)
23-07-2019

De prettige contacten met de verkoper van Zonneveld Almere tijdens het afsluiten van een private lease contract en de reactie op mijn lastige vragen waren top, en dat was nog weleens (dit is mijn twintigste auto) anders.

Eric Verseput (Almere)
23-07-2019

Je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. Hebben kennis van zaken en zijn hulpvaardig.

Dhr Kreek (Almere)
23-07-2019

Geweldige service!

Mevr. Burke (Almere)
23-07-2019

De prijs van een onderhoudsbeurt was te hoog. Dit zou vooraf met mij zijn besproken, maar dit is niet het geval geweest. Er zou bij de beurt het een en ander zijn vervangen en nagelopen, maar ik heb het idee dat dit niet gebeurd is. Nadat ik per mail een klacht hierover heb ingediend, heb ik nooit meer een reactie gehad.

NN (Almere)
19-07-2019

Fijne service, Leuk personeel en goede sfeer..Tevens goede auto's..

Veerman (Huizen)
17-07-2019

alleen maar goede ervaringen

Hans Huismans (Blaricum)
17-07-2019

Eerlijk en betrouwbare service

Chynita Spaargaren (Almere )
17-07-2019

Service met de hoogste kwaliteit is vanzelf sprekend bij de Toyota dealer.

Dhr. Roy (Almere)
17-07-2019

Bij binnenkomst hoor je nooit een onvertogen woord. Altijd bereid om je te helpen. Wat niet kan, wordt ook aangegeven. De werknemers werken er met plezier wat ze ook uitstralen

Dhr. C. Hoogland (Almere)
11-07-2019

Prima dealer, deskundig, betrokken, komt afspraken na en heeft klantvriendelijke instelling.

Dhr v.d. Berg
11-07-2019

Al mijn mening gegeven.

R. Victoria (Almere)
04-07-2019

Ik kom er al meer dan 20 jaar en je wordt er altijd goed geholpen.

HENK dEKKER (aLMERE)
12-06-2019

Super service en vriendelijk, meedenkend personeel

Bles (Almere )
07-06-2019

Personeel zijn vriendelijk, leggen alles uit wat er gaat gebeuren. Ze geven goede informatie.

J Jubithana
31-05-2019

Een goede betrouwbare garage, met vriendelijk personeel.

Joop Distel (Almere)
24-05-2019

ALLE LOF VOOR GARAGE ZONNEVELD. Ze verdienen een dikke 10.Je word bijzonder plezierig geholpen.Een fijne gezellige wacht ruimte. Contact met degene waarbij je de auto gekocht hebt. Dit waardeer ik.Kortom SUPER.

W.Dijkstra (Almere)
17-05-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.