9,2
964 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

964 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Kom hier al jaren nu onze derde auto daar gekocht. En alle drie de auto's zijn daar ook altijd in onderhoud. Personeel aan de balie zijn altijd behulpzaam. De verkopers zeggen altijd netjes gedag. En de mannen van de werkplaats zijn vakbekwaam, gaan netjes met je auto om en als je wat te vragen hebt nemen ze altijd de tijd voor je. Top team.

Dhr. van Dijk (Swifterbant )
04-03-2021

Altijd vriendelijk ontvangst, behulpzaam personeel en denkt mee met de klant.

Sabina Floor (Almere)
04-03-2021

Vriendelijk personeel, denken met je mee en staan voor je klaar!

Tevreden klant (Almere)
04-03-2021

Klantvriendelijk, na inspectie goed overleg over de nodige extra werkzaamheden, airco was aan de beurt (maar was al tijdens een kleine winterbeurt gedaan), vergissingen werd toegeven en kosten geretourneerd. Ook de geplande werktijd bleek te kloppen.

Evert vd Voort (Almere)
25-02-2021

Prima service. Snelle reactie op vragen.

N. Pleizier
25-02-2021

Wij zijn vorig jaar augustus bij Zonneveld binnengelopen naar aanleiding om een auto die 2000 kg moest kunnen trekken aan te schaffen. Vervolgens heeft de verkoper ons met alle egards begeleid en zijn we tot deze handgeschakelde RAV4 gekomen. Met wat over en weer toegereikte hulp om de wachttijd te verkorten heeft hij ons een aantal voorstellen gedaan maar wij wilden wachten op de door ons bestelde RAV4. Toen deze uiteindelijk op 3 februari mochten gaan ophalen bleek later Toyota de routeplanner niet meer te ondersteunen maar aan te geven dat dat via Carplay moest gebeuren. Mijn android was niet geschikt maaaaaaar daar kwam de verkoper met een prima oplossing, ik kreeg een IPhone cadeau, waarbij dank, ook met de latere ondersteuning. Nu nog een klein foutje, bij een trekhaak hoort een witte nummerplaat, heel de auto op zijn kop gezet maar geen plaat, even gebeld en er komt een plaat aan hoor, prima service, pluim en petje af. Gefeliciteerd met zulke verkopers en overige medewerkers.

L.G.Vos (Almere)
25-02-2021

Uitstekende en vriendelijke garage, dit geldt voor een ieder, het is pas mijn 5de auto bij deze garage.

Wim Visser (Almere)
22-02-2021

Altijd vriendelijk geholpen.

Mevr. Jansen (Almere)
08-02-2021

Sinds het kopen van mijn auto tot en met elke keuring heb ik me altijd welkom gevoeld. Ik laat mijn auto met een goed gevoel achter en zodra er wat mankeert word ik eerst netjes gebeld en overlegd wat te doen. Afspraken zijn helder en worden nagekomen.

Bernadette Swaak (Almere)
01-02-2021

Deze dealer zet zich helemaal in voor de klant om alles naar behoren en wens te laten verlopen. Afspraken worden goed nagekomen.

J H Edens (Almere)
01-02-2021

We zijn tot nu toe zeker tevreden met Zonneveld Almere B.V.

Andreas Wirian (Almere Stad)
26-01-2021

Prettig, behulpzaam, vriendelijk.

Hr R.F.L. Van Iterson (Naarden)
21-01-2021

Nu de auto ook nog eens gewassen is na de beurt, kan ik niets anders doen dan een 10 geven.

Luijben (Almere)
21-01-2021

We zijn ontzettend leuk ontvangen en zijn dan ook met plezier de Yaris Challenge om zo zuinig mogelijk te rijden aan gegaan. Deze rit heeft ons doen besluiten om nog een "echte" proefrit aan te vragen, want alles was zeer naar tevredenheid dat we uiteindelijk hebben besloten om tot aanschaf over te gaan. Verkoper heeft ons dan ook zeer vriendelijk ontvangen en geholpen met het maken van de juiste keuzes. En dit tot aan de aflevering van onze nieuwe Toyota aan toe....Dank je wel!

Dhr. en Mevr. van Deventer (Almere)
21-01-2021

Altijd staat de koffie klaar en je wordt netjes te woord gestaan.

Dhr.R.Kramer (Almere.)
21-01-2021

Prettig en vriendelijk personeel. Alles is duidelijk en correct.

Mevr. K. Bode (Almere)
14-01-2021

Al vele jaren zeer goede ervaringen; wanneer ze een mankement constateren wordt eerst contact opgenomen om toestemming te vragen. Leenfiets is altijd beschikbaar en ook wordt gebeld wanneer auto gereed is.

Maarten Dijkshoorn (Almere)
11-01-2021

Mijn eerste Toyota daar gekocht. Eenmaal thuis hadden we liever de B Tone uitvoering. Terug gegaan en er is keurig aan mijn wensen voldaan. En rijdt nu 3jaar met plezier. Top garage en top service. Met recht klant is koning.

R.Draaisma (Almere)
07-01-2021

Alles was OK en ging als gepland.

Dhr Paul Vitanyi (Amsterdam)
07-01-2021

Mooie garage en vriendelijke mensen.

ina limburg (werkendam)
07-01-2021

Op Toyota Zonneveld Almere is niets aan te merken.

Henk Zorn (Almere)
04-01-2021

Vriendelijk en geïnteresseerd naar eventuele klachten. De service is weer als vanouds.

John Klerkx (Almere)
04-01-2021

Vriendelijk personeel.

D. Koendan (Almere)
04-01-2021

De wijze van adviseren (en niet verkopen) is professioneel, vriendelijk en deskundig; wij opteerden voor een hybride auto na uitstekend te zijn voorgelicht door de adviseur van Zonneveld Almere. Wij hebben meerdere auto's in onze beoordeling betrokken maar opteerden voor een Toyota C-HR.

Wilco van der Maas (Almere)
04-01-2021

Netjes ontvangen in de showroom. Zeer klantvriendelijk. Niet opdringerig. Alles netjes afgehandeld en aan te bevelen bij anderen.

Dhr. de Jager (Almere)
04-01-2021

Goede service en klantvriendelijk ondanks de Covid-19.

Mevr m atsma (Almere)
04-01-2021

Prima dealer, werkzaamheden worden geheel volgens afspraak en prijsopgaaf uitgevoerd.

Dhr. Achterstraat (Almere)
28-12-2020

Terzake kundige receptie en werkplaats.

Jos Tromp (Almere)
10-12-2020

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan. De hulp die geboden wordt is snel en vakkundig.

Evelien (Almere)
10-12-2020

Komt zijn afspraken na en service is goed.

jim (almere)
03-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.