9,2
833 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

833 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Sinds 2013 rijd ik Toyota, gekocht bij Zonneveld Almere. Zowel voor wat betreft de aankopen als de service en het onderhoud ben ik zeer tevreden.

M. Willemsen (Almere)
23-10-2019

wij bepalen zelf wanneer de auto komt voor een onderhoudsbeurt en niet de beller.op internet hebben wij zelf gekeken wat de kosten zijn.

djemmy lapre (almere)
23-10-2019

Vlotte, correcte, deskundige en vriendelijke behandeling en afwikkeling van onderhoud en bandenwissel.

R. Van der Hoeven
23-10-2019

Goede service, prima personeel

J.H Zimmerman (Almere)
23-10-2019

We waren tot nu toe tevreden, maar onze recente, erg slechte ervaring met de Toyota Pechhulp en het feit dat Zonneveld ons hierin niet te hulp schoot, hoewel ze wisten dat we ons in een gevaarlijke situatie bevonden en dat De Pechhulp het volledig liet afweten, vonden we erg teleurstellend. Temeer omdat we zeer waarschijnlijk in die situatie beland waren omdat we kwalitatief slechte banden hadden, terwijl ons zowel door Zonneveld als door van Ekris in Maarssen herhaaldelijk verzekerd was dat het bonkende geluid dat de banden voortbrachten, alleen maar met de draaicirkel van de Yaris te maken had. Het lag absoluut niet aan de banden, is ons gezegd. Wel wat wonderlijk dat de nieuwe banden geen bonkend geluid maken...

T.Vermeulen (Almere)
22-10-2019

Al meer dan 20 jaar trouw klant en Zonneveld verstaat als dealer zn vak! Correct en eerlijk, goede communicatie en altijd beschikbaar.

Fam Hoebe (Almere)
22-10-2019

Uitstekende service. Kundige mensen zowel in de werkplaats als aan de receptie.

Rob de Vries (Almere)
18-10-2019

onverwachte reparatie prima opgelost, ruim binnen de vooraf opgegeven prijs en gratis leenauto

m. beekvelt (almere)
16-10-2019

Het bedrijf ziet er keurig uit en is schoon en je kan wachten tot de auto klaar is onder het genot van een kopje koffie

Dhr. H.Rootlieb (Almere)
09-10-2019

Een betrouwbaar bedrijf waar een vriendelijke sfeer is, wanneer men in de show-room binnenkomt is alles rustig en men wordt direct te woord gestaan door het balie-personeel. Kortom ik kom er graag.

Mevr Foksea Cornelia Terol-Jansen (Almere)
09-10-2019

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf zoals receptie ,garage en ontvangst.bij een 10 jaar oude Prius die functioneert als een nieuwe.

de hr F. van Alphen (Almere)
09-10-2019

Kundig, goede prijs, hulpvaardig, vriendelijk, duidelijk

Herman P.C.E. Kuipers (Almere)
03-10-2019

Er zijn immers altijd verbeteringen mogelijk.

Fred Kamphuis (Almere)
03-10-2019

Prettig bedrijf met vakkundig en behulpzaam personeel.

H. Ploeger (Almere)
03-10-2019

Persoonlijke aandacht. Punctueel in afspraken.

Monique Majoor (Almere)
03-10-2019

Prettige ontvangst bij receptie. Eventuele vragen worden direct beantwoord. Plezierige, van redelijke lectuur en koffie/thee voorziene wachtruimte.

Mevr Anneliese Verhulst (Utrecht)
26-09-2019

Elke afspraak prettig ontvangen, duidelijke uitleg, rustig de tijd genomen, al mijn vragen beantwoord. Kortom, een goed gevoel.

Mariette Goedhart (Almere)
26-09-2019

Goede service, erg klantvriendelijk.

T. de Groot
24-09-2019

Alles verloopt altijd perfect. Kom al vele jaren bij Zonneveld Almere.

Ria Wannee (Almere)
24-09-2019

Houden zich aan vooraf gemaakte afspraken.

Tom Tol (Almere)
24-09-2019

Zeer vriendelijke medewerkers met een professionele aanpak zonder opdringerig te zijn. Onderhoud wordt zoals afgesproken correct uitgevoerd.

Piet Schaafsma (Huizen)
23-09-2019

Bij Toyota Zonneveld is de service snel en adequaat. We worden vriendelijk te woord gestaan. Ze kennen ons als klant. Dat maakt dat we uitermate tevreden zijn over deze garage.

Trix Stove (Almere)
04-09-2019

Gewoon een betrouwbaar en deskundig bedrijf met competente en vriendelijk personeel!!

Nicolaas Verboom (Almere)
04-09-2019

Klantvriendelijk en kundig.

Elise B (Almere )
04-09-2019

Goede service vriendelijk personeel

De Valk (Almere)
03-09-2019

Redelijk

Scheefhals (Almere)
03-09-2019

Perfecte service. Goede en uitvoerige informatie voorziening.Service is punctueel.Afrekenen volgens prijsopgaaf.

E.J ilbrink (Almere)
27-08-2019

Sinds aankoop eerste Toyota in 2002 altijd vriendelijk en correct geholpen. Zojuist de 500.000 km mijlpaal gehaald dus reden voor een feestje!

William Bond en Jacqueline Heemink (Almere)
23-08-2019

Ik word altijd correct geholpen.Zeer vriendelijk personeel.

Willem Hogenhout (Almere)
21-08-2019

Garage Toyota Zonneveld is een verademing vergeleken met andere (Toyota) garages. Altijd bereid te helpen ook al kom je even onaangekondigd binnen. De medewerkers zijn professioneel maar ook erg (klant)vriendelijk. Uitstekend bedrijf!

Gerard Putman (Almere Buiten)
21-08-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.