9,2
1.025 beoordelingen
vakgroepen-branches-hero_tcm-22-888000.jpg

Maatwerk voor vakmannen

Elke vakman z’n eigen PROACE, compleet aangepast en ingericht om de klus te klaren

Toyota levert geen half werk. Een vakman heeft goed en betrouwbaar gereedschap nodig om zijn klus te klaren. Daarom levert Toyota bedrijfswagens op maat. Compleet ingerichte of aangepaste bedrijfswagens waarmee u dus direct aan de slag kunt. Lees snel wat we voor úw bedrijf kunnen betekenen.
Vakgebieden
  • Installateur

  • Aannemer & bouw

  • Schilder & glaszetter

  • Koerier & koeltransport

  • Taxi & personenvervoer

1_tcm-22-888001.jpg

Bovendien geldt ook hier: maatwerk met kwaliteit. Dus minimaal 3 jaar of 100.000km gegarandeerd (en als u wilt inclusief financiering, verzekering of het Toyota Full Servicecontract).

Installateur

De Toyota PROACE Worker en Long Worker zijn uitermate geschikt voor installatiewerk. Dankzij het installatiepakket is hij meteen startklaar. Zo mag een imperiaal met ladderrol niet ontbreken. Uw materiaal en gereedschappen bergt u veilig en praktisch op in de Sortimo® installateursopstelling. De laadruimte is met heldere led-verlichting altijd goed verlicht en we werken de vloer en wanden in lichtgrijze kleuren af. Liever een kleinere bedrijfswagen voor opdrachten in druk stadsverkeer? Kies dan voor de PROACE Compact in installateursuitvoerin

vakgroepen-branches-Installateurs_tcm-22-888008.jpg

Schilder & glaszetter

Schilderen, of schilderen én glaszetten. Met de PROACE bedrijfswagen kunt u beide. Een PROACE Worker of Long Worker is een goede start, maar voor schilders en glaszetters is meer nodig. Uw ladder gaat via de ladderrol op de imperiaal. Uw gereedschappen, verf en andere benodigdheden bergt u veilig en praktisch op in de Sortimo® schildersopstelling. De wanden en laadvloer zijn afgewerkt met stevige, slijtvaste materialen.

vakgroepen-branches-Schilder_tcm-22-888010.jpg

Koerier & koeltransport

Toyota heeft interessante modellen voor koerierswerk. Voor druk stadsverkeer is de PROACE Compact een topper. Klein van buiten, groot van binnen (4,6 kuub inhoud).

Een volle klasse groter zijn de PROACE Worker en Long Worker. Eenvoudig via de zijkant te beladen, via de achterzijde met deuren die open kunnen tot 250 graden, of via een handige achterklep. Deze PROACE wordt afgewerkt met een betonplex laadvloer en een lat-om-lat betimmering. Met sidebars beschermen we de dorpels. Optioneel leveren we Sortimo® flexinrichting voor lichtgewicht opklapbare planken.

Voor koeltransport kiest u de PROACE Cool Worker: in enkele minuten van 30 naar 0 graden.

1-koerier-3-kwart-voor-555x249_tcm-22-888009.jpg

Aannemer & bouw

Voor bouwen is goed materiaal nodig. De PROACE bedrijfswagens zijn stuk voor stuk sterke stukken gereedschap die wij compleet ingericht aanbieden. Of het nu om een gesloten PROACE gaat, een ruime PROACE Dubbele Cabine of een handige PROACE Truck, al dan niet kippend.

Een PROACE Worker, Long Worker en Dubbele Cabine leveren we op maat met een betonplex vloer en zijwand afwerking. Uw gereedschap en bouwmaterialen bergt u op in de Sortimo® bouwinrichting. Handig: u klikt uw gereedschapskoffer 1 op 1 in de inrichting. Bovendien wordt het gereedschap in de koffer automatisch bijgeladen. Vol energie begint u aan uw klus.

vakgroepen-branches-Aannemers_tcm-22-888007.jpg

Taxi & personenvervoer

Als taxiondernemer of contractvervoerder vervoert u mensen, al dan niet met hun bagage. Een waardevolle lading. Toyota levert de PROACE SHUTTLE in 2 maten compleet ingericht als TAXI inclusief RDW keuring. Direct inzetbaar dus. Een PROACE SHUTTLE Medium biedt 9 zitplaatsen. Een PROACE SHUTTLE Long biedt daarnaast ook ruimte aan 8 grote vakantiekoffers. Ideaal voor luchthavenvervoer. Praktisch is de PROACE SHUTTLE in Taxi-uitvoering vanwege zijn volledig vlakke kunststoffen vloer en uitneembare banken. Uniek is hij door hieraan een heel groot glazen panoramadak aan toe te voegen.

1-Taxi-3kwart-voor-555x249_tcm-22-888011.jpg

Zo is elke reis een belevenis met een extra dimensie: overdag zonlicht of wolken, ’s avonds de sfeer van straatverlichting. De PROACE SHUTTLE in Taxi-uitvoering is leverbaar met diverse écht zuinige dieselmotoren met vermogens van 95-177pk. Desgewenst voorzien van een volledig automatische versnellingsbak. Dit levert grote brandstofbesparingen op. Alle varianten zijn uiteraard standaard uitgerust met 9 zitplaatsen, airconditioning, audio en worden uiteraard geleverd met taxikeuring.

Zoals u ziet is de Toyota PROACE bedrijfswageninrichting voor vele bedrijfstakken inzetbaar. Wilt u meer weten, bijvoorbeeld hoe we uw bedrijfsauto tot in de puntjes aan uw wensen kunnen aanpassen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Plan een proefrit Vraag een offerte aan Vraag adviesgesprek aan