9,2
1.086 beoordelingen
parkeerhulp-1140x420a_tcm-22-1842507.jpg

Hulpsystemen

Voor een ontspannen rit

Sensoren die je waarschuwen wanneer je dichtbij een paaltje komt. Een camera die je zicht geeft op de omgeving achter jouw auto. Met de Toyota parkeerhulpsystemen zijn zelfs de lastigste parkeerplekken een eitje. En met behulp van het Toyota navigatiesysteem bereik je zorgeloos jouw bestemming.

Parkeersensoren

De Toyota parkeersensoren maken gebruik van ultrasonic wave technology om de afstand tot andere auto's en objecten te bepalen. De sensoren bevinden zich in de voor- en/of achterbumper. Wanneer je te dicht bij een obstakel komt word je gewaarschuwd door middel van een pieptoon en/of een visuele waarschuwing op het display.

parkeerhulp-sensoren-555x249_tcm-22-1842512.jpg
parkeerhulp-achteruitrijcamera-555x249_tcm-22-1842516.jpg
Achteruitrij camera

Als extra veiligheidsmaatregel kan de achteruitrijcamera discreet achterop je Toyota worden geplaatst. Bij het inschakelen van de achteruit versnelling wordt een groot, helder kleurenbeeld van de omgeving achter jouw Toyota op het display weergegeven. Dit beeld laat duidelijk zien hoe dicht je bij eventuele obstakels bent. Om het parkeren nóg eenvoudiger te maken, laten geleidingslijnen een pad naar de parkeerplaats zien zodat je precies weet waar je naartoe stuurt.

Navigatiesysteem

Gebruik je nog een los navigatiesysteem om de weg te vinden? Kies dan voor een upgrade naar het Toyota navigatie systeem. Je hebt geen last meer van een lege accu en losse kabels. Veel handiger en veiliger, toch?

Navigatie_tcm-22-1938128.jpg
Plan je afspraak