9,2
1.086 beoordelingen
Terug naar overzicht
SvL_ToyotaHandbal14-hero-1140-380-dealersites.jpg

6 Toyota's voor Oranje Handbaldames

Nederlands Handbal Team rijdt Yaris Hybrid

Dankzij de samenwerking tussen TeamNL en Toyota rijden veel olympische en paralympische sporters in een hybride Toyota. Zo ook het Nederlands Handbal Team, waaraan Toyota onlangs maar liefst 6 exemplaren van de Toyota Yaris Hybrid afleverde.

Keihard trainen

En die gaan de komende maand veelvuldig gebruikt worden! In de aanloop naar de Olympische Spelen in juli zijn de Oranje Handbaldames doordeweeks op Papendal, om keihard te trainen. In de weekenden gaan zij voor de nodige rust en ontspanning naar huis en naar familie, door heel Nederland verspreid.

SvL_ToyotaHandbal09-1140-content.jpg
Stukje rust

Susanne Min, Medewerker Communicatie, Pers en Media van het Nederlands Handbal Verbond vertelt: "We zijn enorm blij met deze oplossing! Een aantal speelsters heeft geen eigen auto; zij zullen de Toyota Yaris Hybrid gaan gebruiken om op en neer te gaan in de weekenden. Het geeft een stukje rust dat het vervoer dan is geregeld, zodat de focus verder volledig op het trainen kan liggen. De auto's gaan ons zeker helpen in de voorbereidingen naar de aankomende Olympische Spelen in Tokyo."

Alles op alles

Debbie Bont is één van de speelsters die de Yaris Hybrid komende maand zal rijden, van en naar huis in Volendam. Debbie: "Het is zó fijn dat je direct kan vertrekken zodra je klaar bent met trainen. Dat geeft echt een gevoel van vrijheid, wat natuurlijk heel fijn is in deze periode waarin we alles op alles zetten om zo fit mogelijk te worden voor Tokyo. Ik vind de Yaris Hybrid mooi, ruim en ben enorm benieuwd naar hybride rijden in het algemeen!"

SvL_ToyotaHandbal49-Debbie-Bont-555.jpg
SvL_ToyotaHandbal49-groepsfoto-555.jpg
Start Your Impossible

Denk je aan Toyota, dan denk je aan 'Start Your Impossible'. Ook de handbaldames van TeamNL laten zien dat met passie en doorzettingsvermogen niets onmogelijk is. Het absolute hoogtepunt was de gouden medaille op het WK van 2019. Iets dat de speelsters - toen zij rond hun veertiende op de Handbalacademie begonnen - niet voor mogelijk hadden gehouden.

Zin in de Spelen

Susanne Min: "Daar was jarenlang voor getraind, en niet te vergeten ook veel voor gelaten. Dat dat dan lukt, en dat je nummer 1 van de wereld bent, is natuurlijk fantastisch. Nu kijkt het team vooral vooruit. Op de Spelen in Rio in 2016 is er enorm veel geleerd, een ervaring die zij meenemen naar Tokyo. En hoewel alles dit jaar anders zal zijn vanwege corona, hebben zij er door het uitstellen van de Spelen vorig jaar nóg meer zin in."

Meer info over de Yaris Start Your Impossible Inschrijven Toyota nieuwsbrief