9,2
1.086 beoordelingen
Terug naar overzicht
Toyota-RAV4-exterieur-zijkant-gezin-op-vakantie-hero

Dakkoffers en skiboxen: superhandig!

Extra opbergruimte is zo geregeld

‘Hoe gaat dit allemaal passen?’ Klinkt die vraag bekend in de oren? Dan kom je tijdens autovakanties met het gezin vast en zeker ruimte te kort in de auto. Gelukkig heeft Toyota eenvoudige oplossingen in de vorm van praktische dakkoffers en skiboxen. Daarmee is extra ruimte zo geregeld en kun je ontspannen op pad.

Logistieke uitdagingen

De zomer van 2023 is officieel verleden tijd. Dat betekent dat de herfst en winter Nederland de komende maanden in zijn greep heeft. Vaak is dat hét moment om plannen te maken voor autovakanties, of dat nu tijdens de volgende zomervakantie is of eerder, bijvoorbeeld naar de wintersport. Ontzettend leuk natuurlijk, vooral als het hele gezin gezellig meegaat. Om logistieke problemen in de vorm van ruimtegebrek voor te zijn, kan een goede voorbereiding geen kwaad. Toyota biedt hulp met kwalitatief hoogwaardige dakkoffers, skiboxen en travel packs.

Toyota-World-Logistieke-uitdaging
Toyota-World-bossen-rijdend
Dakkoffers in alle maten

Alle spullen in de auto proppen is niet verstandig. Het is namelijk onveilig om de auto tot de nok te vullen. Dat belemmert het zicht in de binnenspiegel en passagiers op de achterbank kunnen bedolven worden onder spullen bij een harde remingreep. Het is verstandig om spullen op een slimme manier te verdelen, zodat je met een gerust hart en met een opgeruimde Toyota op pad gaat. Een dakkoffer biedt dan uitkomst.

De maten op een rij

Toyota levert dakkoffers in verschillende maten, zoals maat M (415 liter), L (479 liter), XL (510 liter) en de Alpine (512 liter). Je hebt al een Toyota dakkoffer voor € 760,- inclusief montage.

De afmetingen per dakkoffer op een rij:

Bekijk dakkoffers
Toyota-C-HR-exterieur-zijkant-dakkoffer-winter-Extra-opbergruimte
Extra opbergruimte

Is zo’n dakkoffer wel nodig? Dat is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Je staat er elke keer versteld van hoeveel spullen er mee op reis moeten naar een zonnige bestemming of wintersportgebied. Dankzij de koffers van Toyota profiteer je van extra opbergruimte. De koffers zien er daarnaast fraai uit en bieden veel gebruiksgemak. Ook belangrijk: zo’n extra ‘bagageruimte op het dak’ scheelt stress en ergernis. Alle dakkoffers en skiboxen van Toyota zijn gemaakt van ABS kunststof. De aerodynamische vormgeving voorkomt een hoog energieverbruik. Montage is bijzonder eenvoudig dankzij het slimme bevestigingssysteem.

Opgeruimd staat netjes

Goed, de zorgen van ruimtegebrek zijn dankzij de dakkoffers/skiboxen nu weggenomen. Maar daarmee is de rol van Toyota nog niet voorbij. We geven namelijk ook graag tips zodat jij zorgeloos op weg kunt. Heb je bijvoorbeeld gedacht aan een vignet? In de Europese landen Bulgarije, Tsjechië, Hongarije, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Zwitserland en Oostenrijk zijn vignetten verplicht om te rijden op bepaalde wegen. Daarnaast is er in sommige landen sprake van milieuzones. Dat zijn Duitsland, België, Frankrijk, Engeland, Spanje en Zweden. In deze landen heb je, afhankelijk van de regio, een milieusticker nodig.

Toyota-World-Vignet
Toyota-World-Denk-je-ook-aan
Denk je ook aan…

Op autovakantie? Denk dan ook aan de groene kaart, een Europees schadeformulier, het kentekenbewijs van de auto, veiligheidshesjes, een gevarendriehoek en. Is je auto deels elektrisch? Denk dan ook aan laadpassen en een app met laadpunten reisroute. Het is daarnaast altijd verstandig om voldoende eten en drinken mee te nemen, alsook een zonnebril, medicijnen en een EHBO-setje. Op pad naar winters gebied? Denk dan ook aan winterbanden en sneeuwkettingen. Een goede voorbereiding is het halve werk, niet alleen met opbergruimte maar ook wat betreft het inpakken voor een autovakantie.

Bekijk dakkoffers Ontdek meer over winterbanden Inschrijven Toyota nieuwsbrief
Dakkoffers Winterbanden Inschrijven Toyota nieuwsbrief