9,2
1.086 beoordelingen
Terug naar overzicht
Toyota-exterieur-PROACE-MAX-elektrisch

Elektrische Proace Max completeert bedrijfswagenaanbod van Toyota Professional

Grootste Proace-variant: zes configuraties, 420 km actieradius, hoog laadvermogen én tien jaar garantie

Toyota Professional heeft het modelaanbod naar boven uitgebreid met de Proace Max. Met dit nieuwe grote model heeft Toyota, samen met de Proace City en Proace Worker, in elk segment een bedrijfswagen. De Toyota Proace Max is er in zes configuraties. Er is keuze uit twee wielbases, drie lengtes en drie hoogtes. In de grootste uitvoering heeft de Proace Max Electric een laadcapaciteit van 17 m³.

Houd mij op de hoogte
Eenvoudig laden en lossen

Het is eenvoudig om de Toyota Proace Max in en uit te laden dankzij de deuren die de volledige hoogte van de carrosserie beslaan en een praktische vierkante opening bieden. De drempel is laag, zodat de toegang ook op dat punt gemakkelijk is. Voor het eerst bij een Toyota kunnen de deuren over 270 graden openslaan, wat extra ruimte rond de Proace Max biedt voor het in- en uitladen. Ook maakt het de toegang tot de cabine eenvoudiger.

Toyota-exterieur-PROACE-MAX-elektrisch-achterkant
Toyota-exterieur-PROACE-MAX-elektrisch-voorkant-twee-zits
420 kilometer actieradius

De nieuwste batterij-elektrische technologie in de Toyota Proace Max biedt een comfortabele actieradius tot wel 420 kilometer (WLTP). Verder biedt deze bedrijfswagen een hoog laad- en trekvermogen – details hierover volgen later. Het platform van de Toyota Proace Max is toonaangevend voor uiteenlopende op- en ombouwmogelijkheden. Zo is hij niet alleen verkrijgbaar als bestelauto, maar ook in een- en driewegkipper- en dropside-configuraties, inclusief Chassis-Platform en Crew Cab met twee rijen zitplaatsen.

Toyota-exterieur-PROACE-MAX-elektrisch-zijkant
Tien jaar garantie

Net als voor elke Toyota geldt ook voor de nieuwe Toyota Proace Max tien jaar garantie zolang de auto in onderhoud is bij een officiële Toyota-dealer of Erkend Reparateur. Die tien jaar garantie geldt ook op het batterijpakket van de elektrische Proace Max.

Toyota-exterieur-PROACE-MAX-elektrisch-bumper
Meer info over 10 jaar garantie
PRF+5_LCV_RANGE_3VEHICLE_VAN_EV_4096x2048px_Medium-Landscape
Proace aanbod

Tegelijk met de introductie van de nieuwe Proace Max krijgen de andere Proace-modellen een ingrijpende update, inclusief het nieuwe familiegezicht. Zowel de Proace City als de Proace Worker – zoals de opvolger van de in 2016 geïntroduceerde Proace heet – worden voorzien van de nieuwste generatie batterij-elektrische technologie. Daarmee hebben beide modellen een grotere elektrische actieradius.

Ontdek de Proace City Ontdek de Proace Worker Inschrijven Toyota nieuwsbrief
Houd mij op de hoogte Meer info over Toyota Bedrijfswagens