9,2
841 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

841 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

goede service, afspraken nakomen, betrouwbaar en goede adviezen en uitleg geven

Martin Bakhuijzen (Almere)
06-08-2014

Nette service. 1 minpuntje, Normaal krijg je een bosje bloemen of flesje wijn als je de auto ophaalt

Dhr. D. Boonstra (Almere)
05-08-2014

Uitstekende service en uitleg van uit te voeren werkzaamheden. Personeel denkt oplossingsgericht mee met de klant en afspraken worden nagekomen. Kortom een zeer goede dealer.

Stuart Gunput (Almere)
05-08-2014

Zeer tevreden over toelichting werkzaamheden verricht op de auto, zeer goede (klanten)service, vriendelijkheid en uitstraling receptie is top! En een goede prijs/kwaliteitverhouding!

Mw. van Gaal (Almere)
04-08-2014

Zeer goede ervaring

Anoniem
31-07-2014

Dealer komt zijn afspraken na en je wordt er netjes geholpen. Koffie en kranten zijn voorhanden.

Ben Jansen (Almere)
30-07-2014

zeer goede service, houden aan afspraak, goede communicatie

Pieter Fiddelaar (Almere)
30-07-2014

prettige ontvangst, snelle afhandeling, lijkt een goede kwaliteit te hebben

Anoniem
30-07-2014

Benadering klant is vriendelijk. Krijg er tot nu toe geen gevoel bij alsof de dealer onnodig aan me wil verdienen (receptie/werkplaats). Dat is wel regelmatig het geval met merk dealers, dus ben ik daar voorzichtig mee. Nog niet heel veel ervaring, maar tot nu toe voelt het goed.

Anoniem
30-07-2014

klantvriendelijk

h.elshout (Almere)
30-07-2014

Zoals eerder opgemerkt ben ik zeer tevreden hoe mij te woord werd gestaan c.q. de beantwoording op/van de door mij gestelde vragen.

Ad Visser (Almere)
30-07-2014

Ik ben dewoon tevreden.

Anoniem
24-07-2014

De dealer luistert naar klant, neemt ook wanneer er geen afspraak is de tijd voor je en werkzaamheden worden gecommuniceerd.

Dhr. A. van Eekeren (Almere)
22-07-2014

Tussendoor op de hoogte gehouden over status aflevering .

C.A. Mouthaan (Almere)
22-07-2014

Ik heb ervaren wat ik verwachtte. Ik verwacht kwaliteit die ik heb ontvangen zonder verdere ervaringen.

Dhr. J.A.H. Elstgeest (Almere)
18-07-2014

Dik te vreden

E Strikwerda (Almere Buiten)
17-07-2014

Ik word bij Zonneveld heel vriendelijk en snel geholpen.

Anoniem
17-07-2014

Door de eerdere toelichtingen en je wordt als klant (vrouwelijke) uiterst vriendelijk en behulpzaam geholpen, ook met de kleinste dingetjes. Daarom een 10, we vinden Toyota Zonneveld een uitstekende dealer.

Mevr. Snoeijs (Almere)
16-07-2014

omdat ik erg goed geïnformeerd en geholpen ben door verkoper Barry van Poelgeest

Negar Mirsalehi (Almere)
16-07-2014

Toyota Zonneveld kent mij en mij auto door en door, als ik binnen kom is het altijd vriendelijk

Geert Lindeman (Almere)
16-07-2014

WAnneer de auto bij iedere beurt door de wasstraat zou gaan zou ik zeer tevreden zijn. Verder de tip om de ketting van de leenfiets te smeren

Anoniem
16-07-2014

Goede service

Anoniem
10-07-2014

in het algemeen wel goed

Anoniem
10-07-2014

Ze zijn open en mee denkent

Anoniem
09-07-2014

Dealer voert over het algemeen de gemaakte afspraken naar tevredenheid uit.

Anoniem
09-07-2014

Goede afhandeling van de inruil van de vorige auto en prima uitleg over het gebruik van de nieuwe auto.

Mevr. M.Romani (Almere)
09-07-2014

Prima service, vriendelijk, vooraf smsje als de beurt er aan komt, smsje als de auto klaar is, leenfiets beschikbaar

Anoniem
08-07-2014

Goede bejegening en service. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Dhr H. G. Eikelboom (Almere)
08-07-2014

Alles perfect

Anoniem
08-07-2014

Betrouwbaar, prijs valt te verbeteren.

Henk van Oosbree (Almere)
08-07-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.