9,2
833 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

833 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

staan altijd open voor een praatje over de auto

H.J.Dekker (Almere)
26-06-2014

Prima dealer, klantvriendelijk en professioneel

Anoniem
26-06-2014

Mijn dealer is zeer dienstverlenend. Ik ben daardoor zeer tevreden als klant. Of dit nu om uitleggen gaat of advies.

Dick Ramp (Almere)
26-06-2014

Vriendelijk, service gericht, prima kennis van zaken, een dealer die vertrouwen geeft mn. voor de toekomst iz. onderhoud etc.

L.J. Boot (Almere)
26-06-2014

Niet geheel op de hoogte van de software ontwikkeling betreffende het navigatie systeem.

Anoniem
26-06-2014

Men is netjes en correct. Verder geeft met netjes antwoord op de gestelde vragen en voeren het ouderhoud uit, waarbij alle doorgegeven punten worden nagelopen. Het enige wat een klein minpuntje is, is dat de auto niet gewassen worden teruggegeven. Dat is net dat klein beetje want ontbreekt om een 10 te geven.

Anoniem
26-06-2014

Je wordt vlot geholpen door vriendelijk en service gericht personeel.

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijk en naar mijn mening kundig personeel. Afspraken worden goed nagekomen.

Gerard Ruhe (Almere)
26-06-2014

Prima service

Anoniem
26-06-2014

Zeer goede service en klantvriendelijk.

Sloothaak (Almere)
26-06-2014

Op alle opzichten krijgt de dealer een 10! Echter was het voor mijn geen feestelijke ervaring toen ik mijn nieuwe auto ging ophalen. Daar heb ik 2 punten aftrek voor genomen.

Shaam Pargas (Almere)
26-06-2014

Goede service

Anoniem
26-06-2014

Eindeloos aan een balie wachten vind ik vervelend

Anoniem
16-06-2014

Ik ben heel tevreden over mijn auto, de service en klantgerichtheid en de vriendelijkheid van de medewerkers.

Mariel (Almere)
13-06-2014

wij zijn vriendelijk .en correct goede uitleg.geholpen.

Anoniem
12-06-2014

Goede en snelle service en vriendelijk en behulpzaam personeel

Anoniem
11-06-2014

vakkundig en vriendelijk

W.F.K.Visser (Almere)
11-06-2014

Goede service.

Anoniem
11-06-2014

Vriendelijk, goede persoonlijke benadering, goede service en aftersales care.

Anoniem
11-06-2014

Kortom ik ga zeker de volgende auto bij hetzelfde bedrijf kopen zo tevreden ben ik dan

Anoniem
10-06-2014

volledige informatie en zeer goede klantvriendelijkheid

A.M. v Ballegoy (Lelystad)
06-06-2014

omdat ik zeer te content ben

swier (weesp)
06-06-2014

Snelle service Klantvriendelijkheid

Anoniem
06-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.