9,2
871 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Zonneveld

9,2

871 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

klantvriendelijkheid; afspraak is afspraak; goede prijs-kwaliteit

G. van den Dool (Almere)
08-07-2014

Gewoon ........ super!!!!!

Lyda Feringa (Lelystad)
08-07-2014

Klantvriendelijk en goede service.

Anoniem
08-07-2014

Goede service en vriendelijk personeel.

Anoniem
08-07-2014

Altijd een goede service en goed advies.

Anoniem
08-07-2014

alles perfect gegaan

Dhr J.H. van Wolferen (Weesp)
07-07-2014

Mijn ervaringen met deze dealer zijn bijzonder goed: klant-en servicegerichteheid staan daar hoog in het vaandel. Na vele andere garages ben ik bij deze gebleven als vaste klant. Alles wordt goed uitgelegd, prijsopgave vooraf, bij onvoorziene kosten wordt er telefonisch overlegd. Ook de kleinste reparaties laat ik door hen uitvoeren omdat ik ze als zeer betrouwbaar heb ervaren.

Anoniem
01-07-2014

goede service

c. de jong (almere)
26-06-2014

staan altijd open voor een praatje over de auto

H.J.Dekker (Almere)
26-06-2014

Prima dealer, klantvriendelijk en professioneel

Anoniem
26-06-2014

Mijn dealer is zeer dienstverlenend. Ik ben daardoor zeer tevreden als klant. Of dit nu om uitleggen gaat of advies.

Dick Ramp (Almere)
26-06-2014

Vriendelijk, service gericht, prima kennis van zaken, een dealer die vertrouwen geeft mn. voor de toekomst iz. onderhoud etc.

L.J. Boot (Almere)
26-06-2014

Niet geheel op de hoogte van de software ontwikkeling betreffende het navigatie systeem.

Anoniem
26-06-2014

Men is netjes en correct. Verder geeft met netjes antwoord op de gestelde vragen en voeren het ouderhoud uit, waarbij alle doorgegeven punten worden nagelopen. Het enige wat een klein minpuntje is, is dat de auto niet gewassen worden teruggegeven. Dat is net dat klein beetje want ontbreekt om een 10 te geven.

Anoniem
26-06-2014

Je wordt vlot geholpen door vriendelijk en service gericht personeel.

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijk en naar mijn mening kundig personeel. Afspraken worden goed nagekomen.

Gerard Ruhe (Almere)
26-06-2014

Prima service

Anoniem
26-06-2014

Zeer goede service en klantvriendelijk.

Sloothaak (Almere)
26-06-2014

Op alle opzichten krijgt de dealer een 10! Echter was het voor mijn geen feestelijke ervaring toen ik mijn nieuwe auto ging ophalen. Daar heb ik 2 punten aftrek voor genomen.

Shaam Pargas (Almere)
26-06-2014

Goede service

Anoniem
26-06-2014

Eindeloos aan een balie wachten vind ik vervelend

Anoniem
16-06-2014

Ik ben heel tevreden over mijn auto, de service en klantgerichtheid en de vriendelijkheid van de medewerkers.

Mariel (Almere)
13-06-2014

wij zijn vriendelijk .en correct goede uitleg.geholpen.

Anoniem
12-06-2014

Goede en snelle service en vriendelijk en behulpzaam personeel

Anoniem
11-06-2014

vakkundig en vriendelijk

W.F.K.Visser (Almere)
11-06-2014

Goede service.

Anoniem
11-06-2014

Vriendelijk, goede persoonlijke benadering, goede service en aftersales care.

Anoniem
11-06-2014

Kortom ik ga zeker de volgende auto bij hetzelfde bedrijf kopen zo tevreden ben ik dan

Anoniem
10-06-2014

volledige informatie en zeer goede klantvriendelijkheid

A.M. v Ballegoy (Lelystad)
06-06-2014

omdat ik zeer te content ben

swier (weesp)
06-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.